Združitev forumov Geobunkelj.si in geocacher.si

Odgovori
Uporabniški avatar
Geobunkelj.si
Administrator
Prispevkov: 240
Pridružen: Če Jan 19, 2012 6:40 pm

Združitev forumov Geobunkelj.si in geocacher.si

Odgovor Napisal/-a Geobunkelj.si » Po Jun 02, 2014 9:26 pm

Spoštovani člani forumov geobunkelj.si in geocacher.si!

Geobunkelj in Slovenski Geocaching Klub (SGK) sta združila moči z namenom, da geocaching skupnosti v Slovenji ponudita širšo platformo za izmenjavo informacij in mnenj o geocachingu. S tem namenom bosta Geobunkelj in Slovenski Geocaching Klub združila uporabniška foruma na spletnih straneh forum.geobunkelj.si in geocacher.si/forum v en enoten forum. Oba partnerja upata, da bo združitev forumov olajšala vsem geocacherjem boljši dostop do različnih informacij povezanih z geolovom ter da bo ta korak tudi bolj zbližal slovensko geocaching skupnost.

Ob združitvi bomo prenesli vsebine in uporabnike iz obeh forumov v novi enotni forum, ki bo ohranil obliko in uporabniško izkušnjo, ki so jo bili vajeni uporabniki spletne strani forum.geobunkelj.si. Združeni forum se bo nahajal na domeni Slovenskega Geocaching Kluba in bo administriran s strani SGK. V partnerskem odnosu je SGK poudaril, da bo tako kot doslej, vse podatke na spletni strani kluba obravnaval v skladu s slovensko zakonodajo o zaščiti osebnih podatkov. Združitev forumov bo za uporabnike potekala skoraj neopazno, vsak uporabnik pa bo imel možnost zbrisati podvojen račun v kolikor bi se le-ta pojavil.

Časovnica združitve: 2 dni po prejetju tega obvestila bosta foruma združena in premaknjena na naslov SGK geocacher.si/forum.

Za kakršnekoli dodatne informacije se lahko uporabniki forumov obrnete na forum.geobunkelj.si ali naslov info@geocacher.si

Lep pozdrav, Aleš

Uporabniški avatar
pikacu
FTF lovec
Prispevkov: 412
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 11:29 am

Re: Združitev forumov Geobunkelj.si in geocacher.si

Odgovor Napisal/-a pikacu » Po Jun 02, 2014 11:07 pm

Bravo, dobra odločitev 8-)

Uporabniški avatar
jean
FTF lovec
Prispevkov: 368
Pridružen: Pe Mar 08, 2013 6:49 pm

Re: Združitev forumov Geobunkelj.si in geocacher.si

Odgovor Napisal/-a jean » Pe Jun 13, 2014 1:21 pm

Združitev je danes dokončno uspela, kar pomeni da Geocacher.si/forum ni več samo premaknjen geobunkljev forum, ampak vsebuje uporabnike in prispevke tudi iz starega geocacher.si foruma.

Obstoječi uporabniki si boste morali nastaviti novo geslo.

Preberite si še načine prijave:
http://www.geocacher.si/forum/viewtopic.php?f=10&t=242

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov