Pridete na Šmarno?

Event Cache – Dogodkovni zaklad
To je dogodek, srečanje, sestanek, predavanje, piknik in še kaj. Iskalec zaklada, ki srečanje organizira, objavi čas, lokacijo in namen dogodka. Na dogodek se je potrebno najaviti, po dogodku pa se le-ta arhivira.
Odgovori
Uporabniški avatar
icabrian
Zasvojenec
Prispevkov: 997
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

Pridete na Šmarno?

Odgovor Napisal/-a icabrian » Sr Mar 18, 2015 9:57 pm

http://coord.info/GC5NYBB

Program srečanja na Šmarni gori je zdaj dokončen, opis je dopolnjen s podatki o kulturno-zabavnem programu in praktičnimi napotki. Geolovci iz Vižmarij in Broda vas na Šmarni gori pričakujemo 12.4.2015 od približno 10. ure naprej. Uradni del programa se bo, kot ponavadi, začel točno opoldne ob 11.30. Čakala vas bo turška kava, pa srečolov z zelo privlačnimi nagradami in geolovski kviz, v katerem boste lahko zablesteli s poznavanjem nepomembnih podatkov o slovenski geolovski sceni. ;)

Uporabniški avatar
icabrian
Zasvojenec
Prispevkov: 997
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

Re: Pridete na Šmarno?

Odgovor Napisal/-a icabrian » Pe Mar 20, 2015 12:41 pm

Skoraj bi pozabil: vrh Šmarne gore bo dobil tudi nov zaklad, ki bo nadomestil nedavno arhiviranega. Zaklad je v pripravi in bo objavljen pred srečanjem. Lokalni geolovci vas prosimo, da ne zasedete lokacije s kakim petlingom...

Uporabniški avatar
icabrian
Zasvojenec
Prispevkov: 997
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

Re: Pridete na Šmarno?

Odgovor Napisal/-a icabrian » Če Apr 09, 2015 9:59 pm

Opis smo dopolnili še z nekaj napotki glede uradnega programa. Letos bo to kombinacija srečelova, v katerem bodo sodelovali vsi udeleženci srečanja (srečke boste našli v štirih škatlah, ki bodo razpostavljene ob glavnih ali malo manj glavnih smereh pristopa, vsak udeleženec lahko sodeluje s 4 srečkami od katerih morajo biti vse različne barve), in geolovskega kviza, v katerem bodo sodelovali predstavniki ekip.

Upam, da se bo kviza udeležilo čim več ekip, ker bo najbolje uspel, če bo udeležba čim večja. Tekmovalce bomo razdelili v 2 skupini in jima zastavili 3 vprašanja iz slovenske geolovske statistike. Zmagovalna skupina se bo za naslednji krog spet razdelila v 2 skupini in tako naprej do velikega finala z dvema tekmovalcema. Glavna nagrada bo neaktiviran geocoin, ki sem ga v središču geolovskega vesolja izprosil posebej za letošnje srečanje, nagrade dobijo vsi, ki se bodo prebili v četrtfinale.

Vreme bo v času srečanja menda lepo, tako da ne oklevajte z udeležbo. Ne bo vam žal, čeprav bo treba hoditi v hrib.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost