Stran 1 od 1

GC6E9YJ - Malo drugačen CITO

Objavljeno: Sr Apr 13, 2016 3:23 pm
Napisal/-a icabrian
S CITO dogodki geolovci na nek način vračamo naravnemu okolju, kar mu s svojo dejavnostjo vendarle vzamemo. Ti dogodki pa so lahko tudi več kot zgolj pobiranje smeti. Malo drugačen CITO (http://coord.info/GC6E9YJ) je mišljen kot zgled, kako lahko geolovci nekaj prispevamo tudi k izboljšanju bivalnega okolja v skupnosti, v kateri živimo (zakladi so nenazadnje tudi v urbanem okolju). Zato bomo združili geolovsko srečanje in družbenokoristno delo in na pobudo Mestne občine Ljubljana (in v sodelovanju z njo) uredili otroško igrišče v Stanežičah. Ki je obnove res potrebno. Akcija bo vključevala pobiranje smeti v širši okolici igrišča, urejanje travne površine, popravilo in barvanje igral in morebitna druga opravila, za katera se bomo dogovorili z enoto vzdrževanja zelenih površin Mestne občine.

Z delom nameravamo pričeti ob 16. uri, ker pa je delovni dan in marsikdo ne bo utegnil biti z nami že od začetka, se lahko pridružite tudi kasneje. Upam, da boste lahko prišli vsaj do 17. ure. Več kot nas bo, prej bomo končali. In prej gremo na geočvek. Vabljeni ste vsi, zelo pa računam na sodelovanje geolovcev iz Šentvida, Vižmarij, z Broda in bližnje okolice.

Re: GC6E9YJ - Malo drugačen CITO

Objavljeno: Če Apr 14, 2016 11:58 am
Napisal/-a mirobori
Pridem ob 17:30, če lahko...Prej ne morem :(

Re: GC6E9YJ - Malo drugačen CITO

Objavljeno: Če Apr 14, 2016 12:22 pm
Napisal/-a icabrian
Vsekakor. Pridi - in to velja tudi za vse ostale - ko boš utegnil. Seveda si želimo, da bi nas bilo čim več čim prej, ampak vsak par rok šteje!

Re: GC6E9YJ - Malo drugačen CITO

Objavljeno: Če Apr 21, 2016 11:53 am
Napisal/-a icabrian
Hvala vsem, ki ste prišli. Bilo je super! Geoklepet ob pogledu na rezultate dela pa je bil sploh presežek!