GC70F1T - Petič na Šmarni gori

Event Cache – Dogodkovni zaklad
To je dogodek, srečanje, sestanek, predavanje, piknik in še kaj. Iskalec zaklada, ki srečanje organizira, objavi čas, lokacijo in namen dogodka. Na dogodek se je potrebno najaviti, po dogodku pa se le-ta arhivira.
Odgovori
Uporabniški avatar
icabrian
Doktor
Prispevkov: 1043
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

GC70F1T - Petič na Šmarni gori

Odgovor Napisal/-a icabrian » Sr Mar 29, 2017 9:30 am

V soboto, 8. aprila, vas geolovci z Broda že petič vabimo na srečanje na Šmarni gori. Tradicija se je zdaj že dobro utrdila, seveda se bomo potrudili, da se ji ne bomo izneverili. Tristošestdeset metrov vzpona boste morali spet premagati po ovinku ali dveh do škatlic s srečkami (ne, ne bodo na istih mestih kot doslej :D ), na vrhu pa boste, ko boste prišli do sape, lahko uživali v klepetu z geolovskimi prijatelji ob tako ali drugače poživljajočih napitkih in prigrizkih. Z nekaj sreče ali celo znanja pa boste v dolino odšli s kakim kovancem več v žepu. :lol:

Za sodelovanje z vremenom se še dogovarjamo, vse pa kaže, da vsaj snega ne bo. ;)

Uporabniški avatar
icabrian
Doktor
Prispevkov: 1043
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

Re: GC70F1T - Petič na Šmarni gori

Odgovor Napisal/-a icabrian » To Apr 04, 2017 11:13 pm

Opis dogodka je dopolnjen z vsemi napotki, potrebnimi za udeležbo na srečanju. Upam, da zdaj že vsi veste, koliko je ura, ko na Šmarni gori odzvoni poldne. Ne zamujajte, ker bomo z uradnim programom začeli točno ob napovedani uri (lani smo bili deležni nekaj kritik, ker smo čakali nekaj počasnejših ekip, ki so bile opažene med vzponom).

Tudi letos bodo na štirih točkah (rdeča, zelena, modra, rumena) postavljene škatlice. V njih bodo srečke, ki bodo zagotovile sodelovanje v srečolovu za geolovske nagrade. Več najdenih škatlic, večja možnost za zadetek. Koordinate štirih točk bodo kot dodatne točke (waypoint) na voljo večer pred srečanjem. Organizatorji ne odobravamo nočnega iskanja po Šmarni gori, zato vas prosimo, da se tega vzdržite. Vendar smo se odločili, da zaradi nekaj posameznikov ne bomo kaznovali vseh udeležencev (in sebe z zgodnjim vstajanjem) z objavo koordinat šele zjutraj. Škatlice bodo razmeščene blizu glavnih poti oziroma poti do šmarnogorskih zakladov, zato ne bo težko najti vsaj dveh ne glede na smer pristopa. Skrite bodo za geolovsko oko kar se da očitno.

Pozor: iz vsake škatlice lahko po eno srečko vzame vsak udeleženec. Če ste v ekipi štirje, lahko po eno srečko vzamejo vsi štirje člani ekipe!

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost