GC7C8HM - Zadnji CITO izziv: otroško igrišče

Event Cache – Dogodkovni zaklad
To je dogodek, srečanje, sestanek, predavanje, piknik in še kaj. Iskalec zaklada, ki srečanje organizira, objavi čas, lokacijo in namen dogodka. Na dogodek se je potrebno najaviti, po dogodku pa se le-ta arhivira.
Odgovori
Uporabniški avatar
icabrian
Doktor
Prispevkov: 1013
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

GC7C8HM - Zadnji CITO izziv: otroško igrišče

Odgovor Napisal/-a icabrian » To Sep 19, 2017 9:12 am

https://coord.info/GC7C8HM
Slovenski Geocaching klub vas v soboto, 30. septembra, vabi na CITO dogodek. To ne bo čisto navaden dogodek, na katerem si boste lahko prislužili jesenski CITO spominek (pravzaprav smo prepričani, da ga bodo mnogi dobili že prej). Na prošnjo lokalne skupnosti bomo - po zgledu dveh podobnih uspešnih in zabavnih dogodkih v Stanežičah in Mednem lansko leto - uredili otroško igrišče na Selanovem trgu v ljubljanski severni četrti Šentvid. Hkrati pa bo to tudi zaključek naše akcije CITO izziv 2017, s katero smo želeli spodbuditi tako prirejanje CITO dogodkov kot udeležbo na njih. Tudi z zaključnim žrebanjem, v katerem lahko sodelujejo vsi, ki bodo na svojem kartončku zbrali žige za udeležbo na vsaj treh dogodkih. Opravii ga bomo med druženjem po zaključku dela in razdelili nekaj privlačnih sledljivčkov in drugih nagrad, povezanih s CITO dogodki.

Prosimo, da se čim prej prijavite, če se boste dogodka udeležili. Dela bo veliko, zato upamo, da vas bo prišlo čim več. Če se boste prijavili vsaj nekaj dni vnaprej, nam boste olajšali načrtovanje.

Organizatorji bomo poskrbeli za rokavice, vreče za odpadke, nekaj vrtnega orodja, podjetje Snaga nam bo priskrbelo brusilni papir, barve, čopiče in drug potreben material. Če kdo prinese še kak svoj kos vrtnega orodja ali rokavice, ne bo nič narobe. Oblačila naj bodo primerna načrtovanim opravilom.

Pomembno: udeležba na dogodku ni pogoj za sodelovanje v žrebanju. Če se dogodka ne boste udeležili, nam ne pozabite dostaviti svojega kartončka. Kartonček oddajte predstavniku SGK na katerem od treh dogodkov, ki bodo potekali v CITO tednu, ali pa nam pišite, da se dogovorimo za prevzem.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov