GC7M7EG - Dan Zemlje 2018

Event Cache – Dogodkovni zaklad
To je dogodek, srečanje, sestanek, predavanje, piknik in še kaj. Iskalec zaklada, ki srečanje organizira, objavi čas, lokacijo in namen dogodka. Na dogodek se je potrebno najaviti, po dogodku pa se le-ta arhivira.
Odgovori
Uporabniški avatar
icabrian
Doktor
Prispevkov: 1045
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

GC7M7EG - Dan Zemlje 2018

Odgovor Napisal/-a icabrian » Pe Apr 13, 2018 12:26 pm

Dan Zemlje se hitro bliža. Prijavite se na https://coord.info/GC7M7EG čim prej, da bomo vsaj približno vedeli, koliko malic naj naročimo. Poskrbljeno bo tudi za vegetarijance, če se bodo pravočasno javili. Malico zagotavljamo vsem, ki se boste prijavili na dogodek do vključno torka, 17. aprila, za kasneje prijavljene pa jih utegne tudi zmanjkati, če števila udeležencev ne bomo dobro zadeli. ;)

Zadeva bo zabavna, sploh za tiste, ki bodo sadili rožice (in še kako drugo neinvazivno rastlinje). Uredili bomo točko, na kateri bodo ljudje oddajali na svojem zemljišču nabrane invazivne rastline, da se jih bo v okviru javnega projekta poskusno predelalo v uporabne izdelke. Gre za velik projekt osveščanja o invazivnih rastlinah in raziskovanja njihove uporabnosti za predelavo. Za razliko od takrat, ko smo nabirali japonski dresnik, bomo tokrat sodelovali na enem organizacijskem nivoju višje, zato bo naš prispevek še toliko bolj opazen.

Za vse, ki boste prišli z avtom: parkirate lahko na parkiriršču podjetja Snaga. Vratar bo seznanjen in vam bo dvignil zapornico, če boste povedali, da ste udeleženec dogodka.

In ne pozabite: to bo prva priložnost, da si pridobite pomladni CITO spominek. Upamo, da ne bo ostala edina...

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost