GC7RJVH - Očistimo Slovenijo 2018 - Sviščaki in GC7RJV8 - Mali geolovski piknik

Event Cache – Dogodkovni zaklad
To je dogodek, srečanje, sestanek, predavanje, piknik in še kaj. Iskalec zaklada, ki srečanje organizira, objavi čas, lokacijo in namen dogodka. Na dogodek se je potrebno najaviti, po dogodku pa se le-ta arhivira.
Odgovori
Uporabniški avatar
Kinčoropi
Geolovec
Prispevkov: 100
Pridružen: To Nov 03, 2015 8:47 pm

GC7RJVH - Očistimo Slovenijo 2018 - Sviščaki in GC7RJV8 - Mali geolovski piknik

Odgovor Napisal/-a Kinčoropi » Sr Sep 12, 2018 5:27 pm

Slovenski geocaching klub in ekipa Kinčoropi vas vabita na CITO dogodek Očistimo Slovenijo 2018 - Sviščaki, ki se bo odvijal na Sviščakih nad Ilirska Bistrico, v soboto 15. septembra 2018 od 9.00 ure dalje. CITO dogodek bo potekal v okviru vsesvetovne okoljevarstvene akcije World Cleanup Day. V okviru dogodka bomo poskusili sanirati divje odlagališče, ki je nastalo ob ekološkem otoku v turističnem naselju Sviščaki sredi snežniških gozdov.
Ker pa geolovci radi združimo koristno s prijetnim vas ekipa Kinčoropi po CITO dogodku vabi še na Mali geolovski piknik s prenočevanjem, ki se bo zgodil nedaleč od Sviščakov, in sicer v Črnem dolu, kjer nam bo zavetje nudila Vilharjeva koča.
Zainteresirane sodelujoče prosim, da svojo udeležbo čimprej prijavijo na spletni strani, saj moramo sporočiti število toplih malic, ki jih bodo za nas pripravili v Planinskem domu na Sviščakih.

Več informacij o obeh dogodkih najdete na GC straneh dogodkov in v prispevku na klubski spletni strani.

Se vidimo v snežniških gozdovih!
Slika

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost