Stran 1 od 1

GC8CEKA - GIFF 2019 v Sloveniji

Objavljeno: So Nov 02, 2019 8:24 pm
Napisal/-a icabrian
Še manj kot teden dni je do slovenskega geolovskega dogodka leta. Gre seveda za GIFF 2019, projekcijo 16 finalistov letošnjega Mednarodnega geolovskega filmskega festivala v Ljubljanskem Koloseju. Med njimi je prvič film domačih avtorjev, prikazali pa bomo tudi slovenski film, ki se ni uvrstil v finalni izbor. Po zaključku projekcije se bomo preselili v pivnico BTC Kratochvill, prešteli glasove in razglasili zmagovalni film po izboru slovenskih geldalcev. Legendarni slovenski GIFF palček je tokrat presegel samega sebe in bo prava paša za oči. Naredite si na telefonu prostor za številne selfije. ;) Po razglasitvi zmagovalcev pa bomo nadaljevali z reševanjem geolovskega sveta, dokler bo še kaj reševalcev.

Posebej vabljeni geolovski novinci! Tako koncentracijo izkušenih geolovcev na enem mestu pri nas vidimo same oenkrat v letu.

Vidimo se v petek, 8. novembra od 18.30 naprej. Vrata v dvorano bodo odprta od te ure naprej. Ob 18.55 začnemo s pozdravnimi nagovori, ob 19.00 pa se začne projekcija. NE ZAMUJAJTE!