Stran 1 od 1

GC39YMP Hermanov most

Objavljeno: Sr Jan 25, 2012 9:48 pm
Napisal/-a mucek4
marko0037 napisal/-a:Ker sem lastnik škatlice, naj razložim...
Npr: Čuječa soseda je prve geolovce pregnala z grožnjo policije. Predvidevam, da so škatlico iskali naključno, ne da bi prej rešili uganko in bili zato sumljivi, ker so stikali vsepovprek.

Tole ne bo držalo. Superbabica nas je pregnala točno od tam kjer sem potem našel škatlo. Če babice ne ni bilo bi verjetno čez slabo minutko zadevo našel. Ravno iz tega vzroka se nisem podal nazaj brez dodatnih namigov. Tablo sem pa odkril takoj, samo razlagal sem si jo po svoje. Bolj na besedilo, kot na številke.

Re: GC39YMP Hermanov most

Objavljeno: Sr Jan 25, 2012 10:15 pm
Napisal/-a marko0037
No ja mucek4, prav verodostojno pa tvoje pisanje ni. V logu si zapisal, citiram:''Napisa na obmocju mostu enostavno ni. Ne takega ki bi nas odvracal ne takega ki bi nas privabil. Pohajkovanje na mostu in praskanje po glavi pa je bilo ocitno prevec za bližnjo sosedo. Le tej naša družba ni ustrezala in je poklicala policijo. Še preden so možje postave prišli smo se zapakirali v naše vozilo in mirno odpeljali.''

Kaj je zdaj z zapisom, je bil, a ni bil?
Pa superbabico verjetno ne skrbi kaj se dogaja na drugi strani mostu, ali pač in se je drla preko mostu?
In tudi pri policiji si malo dodal, ane. Mislim, da je le ni poklicala, kvečjemu grozila.

Sicer pa mislim, da vsa tale debata ni ravno v pravem duhu in se bom v nadaljevanju izogibal prerekanjem. Prav je, da pokažemo več potrpežljivosti med sabo, četudi vedno ne gre po pričakovanjih.

Re: GC39YMP Hermanov most

Objavljeno: Če Jan 26, 2012 7:46 am
Napisal/-a mucek4
Tetka se ni drla čez most ampak iz bližnje hiše na istri strani mostu, kjer je kešek. Na drugi strani je tako ali tako samo gostilna. Z stoparjem smo tablo videli, tudi slikano imam, čeprav se nam drugega kot "plin" ni povedala. Razmišljali smo o premetankah kot so "cevi", "nevarnost", "eksplozija".
Kaj je bilo pa s policijo pa ne vem. Naj jih čakamo? Zadnje besde super babice so bile: "Bom poklicala policijo", potem pa je vzela mobilni telefon v roke. In mi smo šli.

Re: GC39YMP Hermanov most

Objavljeno: Če Jan 26, 2012 8:15 am
Napisal/-a marko0037
A tko, ker sem se pozanimal, katera super babica bi lahko to bila... in zvedel, da je zelo firbčna in poleti nonstop na balkonu v hiši čez cesto gostilne. No fajn, se pravi imamo kar 2 redarke. Poleti bo vroče...

Re: GC39YMP Hermanov most

Objavljeno: Če Jan 26, 2012 12:32 pm
Napisal/-a stoparg
Ko sem šel še zadnjič na teren, sem videl da je ta babi tudi oskrbnica kapelice pri mostu. Mislim pa, da če ne gre ravno za pozne ure (ko se naokoli potikajo čudni ljudje) ne bo nič rekla, tudi če boste opaženi.

Pa mirno kri! ;)

LP Gašper