Stran 1 od 2

Udin Boršt by Night

Objavljeno: To Jan 31, 2012 2:17 pm
Napisal/-a mucek4
Da si naredim malo reklame....

Udin Boršt by night je serija keškov, ki vas popelje v skrivnostni svet tega krajinskega parka ponoči. V tem parku se ljudje izgubljajo celo podnevi, kar mu nočni sprehodi dajo poseben čar...
Trenutno stanje zakladov
- The beginning
- The stars

Pot ni zahtevna pri obeh keških. Prvi je preprost, pri drugem pa rabite malo znanja.
Če koga kaj zanima ali ga je strah da bi sam taval po gozdu pa naj se javi...

Re: Udin Boršt by Night

Objavljeno: So Sep 01, 2012 7:12 am
Napisal/-a bubiji
Bil na The Beginning pa moram reči, da gre res za posebno izkušnjo. Tema, izguba orientacije, samo odsevna telesa, ki ti kažejo pot in so hkrati edini znak, da nisi popolnoma izgubljen. Kljub romantiki pa se jih je po mojem mnenju dobro lotiti v malo večji skupini ljudi. Nas je bilo pet, vsi bolj ali manj izkušeni kar se tiče hribov, gozdov, ... a so nam v nekaj urah vseeno pričele crkavati svetilke, GPSom se je 2x zmešalo, tako da je vsak kazal v čisto svojo smer, ... Večkrat se nam je tudi noga zvrnila (svetilke svetijo naprej, na odsevnike, nobena pa na pot), na srečo zgolj z bolečimi in ne z zvitimi gležnji. A vseeno komaj čakam na The stars, ki ga planiramo za jesen (samo da se nam nočna dežurstva iztečejo).
Priporočam!

Re: Udin Boršt by Night

Objavljeno: So Sep 01, 2012 10:24 am
Napisal/-a Geobunkelj.si
Ja, čakamo nadaljevanje :)

Midva sva se tega lotila kar na Silvestrovo, malo se je zavleklo in tako sva dočakala novo leto v gozdu na predzadnji stopnji :lol:

Re: Udin Boršt by Night

Objavljeno: Po Sep 10, 2012 1:37 pm
Napisal/-a mucek4
Ne se ga preveč veselit. Bo hudičev.

Re: Udin Boršt by Night

Objavljeno: So Avg 01, 2015 5:55 pm
Napisal/-a gregasanja
Pozdravljeni Mucek kako je z tem zakladkom? jas moram samo se na končno lokacijo? Drugace top zadeva tale zakladek sam koncno smo ustrelil tja v božje rože :(

Re: Udin Boršt by Night

Objavljeno: Če Avg 06, 2015 7:57 am
Napisal/-a mucek4
Končna lokacija ni več na voljo, in tudi skriti se jo ne da ponovno. Verjetno bo treba zadnji del narediti ponovno in drugače.

Re: Udin Boršt by Night

Objavljeno: Če Nov 17, 2016 10:41 am
Napisal/-a mucek4
Evo, zakladek je dobil NA log. Se ga lotim popraviti in predelati ali naj roma v smeti?

Re: Udin Boršt by Night

Objavljeno: Če Nov 17, 2016 11:55 am
Napisal/-a Kinčoropi
Če je zaklad dober, ga je škoda arhivirati, "krneki" zakladi pa bolje da gredo na smetišče zgodovine in odprejo prostor novim idejam. Pravzaprav je najslabše stanje takrat, ko je zaklad dolgo časa onemogočen. Z njim se nič ne dogaja, obenem pa zaseda prostor in "moti" pogled na GC zemljevid.
Konkretnega zaklada ne poznam, a glede na število favoritkov bi rekel, da je zaklad na nivoju in bi ga bilo škoda arhivirati. Vsekakor se na sceni pojavljamo tudi novi igralci in ti vsekakor imamo željo po dobrih starih zakladih, ki pa jih nismo imeli možnosti poiskati, ko so še bili aktivni. Moram priznati, da imam vse tri Udin Boršt by Night zaklade (vključujoč WebMajstrov The Cave) na svojem spisku želja.
S tega stališča bi izrazil osebno željo po obnovi zaklada, seveda pa ti kot lastnik veš, koliko dela in časa ti takšna zadeva vzame in koliko svojega časa in energije si še pripravljen v to dejavnost vložiti. In v kolikor se odločiš za arhiviranje, ti tega nihče ne more in ne sme zameriti.
Vsekakor upam, da se vseeno odločiš za obnovo.

Re: Udin Boršt by Night

Objavljeno: Če Nov 17, 2016 2:32 pm
Napisal/-a Ljubljanski pirati
Malo sem zmeden.
To sta dva zakladka. En je OK (Udin Borst by night - The beginning), drugi pa je neaktiven že dve leti (Udin Borst by night - The stars). NA je ta drugi dobil zaradi neaktivnosti. NA od Psytoma je dobil, ker se nič ne dogaja oz. se nič ne piše kako in kaj. Sem pa mnenja, da se ga obnovi, saj je lep sprehod. Sem ga obiskal DOOOOLGO nazaj skupaj z lastnikom.

Re: Udin Boršt by Night

Objavljeno: Če Nov 17, 2016 9:02 pm
Napisal/-a Kremenčkovi
Še en glas za obnovo. Že tako imamo tako malo nočnih keškov, da bi ga bilo škoda. :o