Predmeti v zakladkih

Vprašanje, navodila in napotki glede skrivanja zakladov, velikosti, težavnosti,...
Uporabniški avatar
pošastki
Geolovec
Prispevkov: 75
Pridružen: Po Nov 26, 2012 9:43 pm

Re: Predmeti v zakladkih

Odgovor Napisal/-a pošastki » Če Jan 28, 2016 9:08 pm

Še dobro da nismo v Škofjo Loko divjali.Pa me je imelo. Tudi nekaj drugih sovic je že šlo - so se prijatelji geolovci navdušili nad njimi, ko sem omenila, da obstajajo. Zdaj pa imam, ko mi bodo vse pred nosom pobrali. ;)

Morski konjički so pa iz kitajskega skladišča v Domžalah. Dekoracija za akvarij. Rumeni (dve vrsti), oranžni, rdeči, rjavi. Enkrat samkrat smo enega zelenega našli v vrečki in potem nikoli več.

zlatolasska
Bunkelj
Prispevkov: 8
Pridružen: Po Jan 11, 2016 5:28 pm

Re: Predmeti v zakladkih

Odgovor Napisal/-a zlatolasska » To Feb 02, 2016 2:44 pm

Ja, vidim, da grejo sovice kot za med.. No, nekaj jih je se v zakladkih... Ali pa res folk nic ne pise, da pride in vzame.

Se mi je zdelo, da bi lahko bila una kitajska. Sem ravno danes o tem razmisljala.. ;) Lustni so ful.. :) Imam 3 zdaj.. :)

Uporabniški avatar
Sokol^2
Bunkelj
Prispevkov: 4
Pridružen: Pe Dec 25, 2015 1:41 am

Re: Predmeti v zakladkih

Odgovor Napisal/-a Sokol^2 » Pe Feb 19, 2016 2:00 pm

Jaz sem poiskal doma nekaj spominkov. Tudi tiste, ki mi nekaj pomenijo. Ugotavljam, da so stvari največ vredne če jih deliš. Če mi je zaklad precej všeč in je bolj prazen kot ne, se potrudim, da ga napolnim s stvarmi, ki jih bo nekdo vesel.
Iz kakšnih celodnevnih trailov ali iskanja, ki mi je zelo ostal v spominu pa si na spominek napišem od kje je in me spomne kako je blo fajn.

Se bom pa verjetno enkrat tudi sam lotil izdelave kakšnih DIY spominkov. Iščem še kakšno inovativno, mogoče eko-reciklažno idejo.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost