Stran 1 od 1

Opis novega zakladka

Objavljeno: Sr Okt 05, 2016 7:21 am
Napisal/-a darklugia
Me je že večkrat zanimalo, če reviewer res nima nobene besede pri obliki in pravopisu ob objavi novega zakladka
https://coord.info/GC6TJTH :o

Re: Opis novega zakladka

Objavljeno: Sr Okt 05, 2016 8:07 am
Napisal/-a bojank
V zvezi s tem zakladom in posledično podporo tvojemu Write Note-u, ki ga ni več, sem pisal za pomoč za izboljšanje stanja upravnemu odboru kluba SGK in obljubili so mi odgovor.

Re: Opis novega zakladka

Objavljeno: To Okt 11, 2016 1:23 pm
Napisal/-a Ljubljanski pirati
Kaj novega v tej zgodbi?

Re: Opis novega zakladka

Objavljeno: Če Okt 13, 2016 5:03 pm
Napisal/-a dr.gumpi
Sedaj ne vem, kaj misliš pod "kaj novega"? Moje osebno mnenje je, da bi pregledovalec moral obdržati distanco, predvsem glede raznih predlogov, pobud, zahtev in podobnega. Ker drugače mu bo že vsak Kranjski Janez solil pamet. Po drugi strani pa bi bilo prav, da bi vzpostavil neke vrste komunikacijo z "bazo", saj bi lahko tako splošno, ne na konkretnem primeru, pojasnil kaj lahko in kaj ne, morebiti bi lahko tudi kakšno rekli o pravilih in njihovem pomenu. Kar pa se konkretnega primera tiče - verjamem, da pregledovalec mora objaviti zaklad, tudi če je opis skrpucalo ali ga celo ni. Tako kot mora objaviti zaklad pa naj gre za tehnično mojstrovino ali škatlico od skute. Toda ko gre za začetnika, ostaja moje mnenje, da bi lahko pred objavo prijazen reviewer note veliko pomenil. Pa s tem ne mislim reči, da ga v tem primeru ni bilo ...

Re: Opis novega zakladka

Objavljeno: Pe Okt 14, 2016 6:12 am
Napisal/-a Ljubljanski pirati
Sprašujem Bojana, kateremu so obljubili odgovor. V kaj več pa se ne bi spuščal.

Re: Opis novega zakladka

Objavljeno: Pe Okt 14, 2016 8:08 am
Napisal/-a bojank
Ta problem je bil in bo zgleda še naprej prisoten. Vsake toliko časa ga nekdo sproži. Med njimi sem na mojo žalost tudi jaz.
V pogovorih s člani vodstva kluba sem zvedel toliko, da zaradi mene odgovor ni potreben. Bistvo vsega je, da je klub samo prispeval oz. pomagal pri postavitvi slovenskega recenzenta. Ko pa ga je Grounspeak HQ ustoličil, dela le po njihovih pravilih in svoji presoji.

Re: Opis novega zakladka

Objavljeno: Sr Okt 26, 2016 11:44 pm
Napisal/-a VolkD
Nič ni večno.