Špica

Odgovori
Uporabniški avatar
Korencki
Geolovec
Prispevkov: 83
Pridružen: Če Jan 26, 2012 11:17 am

Špica

Odgovor Napisal/-a Korencki » Če Feb 16, 2012 11:27 am

Pri zakladu Špica sta se mi v razmaku dobrega metra pojavila kar dva zaklada. Seveda je pravi le eden, drugi pa ne vem čemu služi saj nikjer ni opisa kdo je lastnik ali kateremu zakladu pripada škatlica. Če bo kdo iskal je pravi zaklad magnetni (razvidno že iz namiga) in je predvsem črne barve (razvidno iz prejšnjih fotk).
Ali se komu sanja kaj dela oziroma čemu služi druga škatlica ki je zraven? Me je imelo da bi jo kar s sabo odnesel, da nebi še koga zmedla tako kot mene, pa sem pomislil da lahko pripada kakemu okoliškemu unknown (?) zakladu, vendar po pregledu karte doma močno dvomim.

Uporabniški avatar
stoparg
Zelenec
Prispevkov: 29
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 12:34 pm

Re: Špica

Odgovor Napisal/-a stoparg » Če Feb 16, 2012 2:41 pm

Ne vem zakaj bi bilo potrebno škatlico odstraniti. :roll: Iz opisa zaklada je očitno, da je pravi zaklad mikro velikosti in da je magneten. Torej ni dvoma, v katerega se je treba vpisati in kaj je treba iskati. Verjetno se gredo "lokalci" kakšno svojo zadevo, ali pa ima kdo svoj zaklad, ki ga je postavil tja z nekim namenom, tako kot geocacherji postavljamo svoje škatlice.

Uporabniški avatar
mucek4
Geolovec
Prispevkov: 141
Pridružen: Če Jan 19, 2012 6:39 pm

Re: Špica

Odgovor Napisal/-a mucek4 » Če Feb 16, 2012 2:44 pm

Povprašaj avtorja, če kaj ve. Je v tem "drugem" keški kaj logov? Če so kateri? Naj bi se zelo ujemali z online logi. Si pogledal tudi na opencaching?
Drugače pa piši reviewerju in ga povprašaj. Če je kaj tam mora on vedeti. Amapk vso srečo.

Uporabniški avatar
Korencki
Geolovec
Prispevkov: 83
Pridružen: Če Jan 26, 2012 11:17 am

Re: Špica

Odgovor Napisal/-a Korencki » Če Feb 16, 2012 9:58 pm

Saj meni je načeloma vseeno če je tam samo lahko in če sem prav bral loge tudi je že nekaj iskalcev zmedlo in so se vpisali v napačen zaklad. Bolj kot ne sem želel samo opozoriti bodoče iskalce naj bodo pozorni kam se vpisujejo, da ne bodo potem slabe volje ker se ne bodo v pravi zaklad. Kaj več se ne mislim poglabljat v zadevo kot to da sem napisal v svoj log tudi opozorilo in dodal sliki obeh škatlic in označil katera je prava in katera ne. Če lastnik sledi svojim zakladom potem bo tudi to prebral in sam preveril zadevo.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost