Stran 1 od 1

Omejeno sporočanje na GC spletišču

Objavljeno: To Jan 03, 2017 7:38 pm
Napisal/-a Aleksander
Zanima me, ali se tudi vam dogaja, da se spletna stran za sporočanje https://www.geocaching.com/account/messagecenter velikokrat zelo počasi, ali pa sploh ne naloži?

Re: Omejeno sporočanje na GC spletišču

Objavljeno: Sr Jan 04, 2017 7:14 am
Napisal/-a Ljubljanski pirati
Men dela normalno.

Re: Omejeno sporočanje na GC spletišču

Objavljeno: Sr Jan 04, 2017 9:36 am
Napisal/-a krossnik
Občasno se dogaja, da je stran od messengerja bolj počasna ali se ne naloži do konca, sploh če hočeš poslati večim prejemnikom. Dela pa vedno, tako kot je napisal Pirat. Meni vedno pomaga t.i. force cache refresh (CTRL+F5).

Re: Omejeno sporočanje na GC spletišču

Objavljeno: Sr Jan 04, 2017 1:25 pm
Napisal/-a icabrian
Tudi meni se dogaja (Mac/Safari), da včasih obtiči na pol naložen. Zadnje čase sicer bolj redko. Osvežitev strani vedno pomaga.

Re: Omejeno sporočanje na GC spletišču

Objavljeno: Sr Jan 04, 2017 9:23 pm
Napisal/-a Kremenčkovi
Teden dni po naši sedmi Izmenjevalnici, sem pošiljal seznam TB-jev udeležencem prek MC-ja. Lahko zapišem, da je šlo za zelo zanimivo početje. Vsake toliko je sistem zaštekal, ko sem kliknil na posameznika iz opisa srečanja in se preklikal do konca. Ni in ni pravilno prikazalo vzdevka in v spodnje polje se ni dalo pisati. Naprej-nazaj v Safariju ni pomagalo, zapiranje in odpiranje zavihkov tudi ne, le čakanje in molitev. Tudi Firefox je imel iste težave.

Na GC-jevem forumu je kar nekaj zapisov posvečenih tej anomaliji in nekatere so še dokaj sveže. Očitno gre bolj za čudno implementacijo, oziroma njihovi stežniki ne zmorejo prometa. Ker so majhno podjetje, so sigurno kupili tovrstni instant messaging. Mislim, da je še najmanj težav s pošiljanjem prek mobilne aplikacije.

Vedno je možno preveriti delovanje storitev prek http://status.geocaching.com

Da ne omenjam napačnega prikaza neprebranih sporočil, poslanih sporočil, ki so izginila in jih je bilo potrebno poslati še enkrat. Na morju, kjer je slabša povezava v splet, pa opozorilo Your browser is not supported. V glavnem še dobro, da imamo za backup naš Geocaching Slovenija hangouts kanal. :mrgreen: