Stran 1 od 1

Sledljivček v Geocaching HQ

Objavljeno: Sr Nov 04, 2015 8:04 am
Napisal/-a bubiji
Eden mojih sledljivčkov je zajadral v središče geolovskega dogajanja. Seveda sem tega dogodka vesel, saj nikoli nisem mislil, da bo kakšen sledljivček prišel tako daleč.

Vseeno pa je sedaj tam že tri mesece in čeprav ga precej ljudi opazi in najdbo vpiše, se od tam ne premakne. Videl sem, da je na spletni strani vpisanih kar precej sledljivčkov, ki bivajo v tem zakladu. Zanima pa me, kakšni so običaji pri tem zakladu. Jih ljudje bolj "gledajo" ali jih vsak nekaj doda in nekaj odvzame? Tisti, ki ste tam že bili, lahko morda napišete kaj več o ravnanju s sledljivčki v tem zakladu?

Re: Sledljivček v Geocaching HQ

Objavljeno: Sr Nov 04, 2015 10:28 am
Napisal/-a Ljubljanski pirati
Lahko dodate povezavo?
Jaz za svoje GCje in TBje uporabim TB-rescue, če predolgo stojijo na mestu.

Re: Sledljivček v Geocaching HQ

Objavljeno: Sr Nov 04, 2015 1:06 pm
Napisal/-a bubiji
Drugače gre za The Cycle of Life. Saj še ni tako kritično dolgo nekje obtičal, konec koncev ga je en tip eno leto pri sebi nosil okoli. Kar je tudi zgodba enega drugega mojega sledljivčka.

Predvsem me zanima, kaj se v GC centru dogaja, ali dobiš le seznam kod, popišeš vsakega posebej, lahko vzameš samo, če vložiš, sploh nimaš časa sledljivčke popisati oz. se Američani s sledljivčki sploh ne ukvarjajo toliko, kot se pri nas, ...

Re: Sledljivček v Geocaching HQ

Objavljeno: Sr Nov 04, 2015 2:07 pm
Napisal/-a icabrian
Ne, tam je velika skrinja, v kateri je ogromno sledljivčkov. Je tudi nekaj posebnih škatel za destinacije, npr. ZDA, Južna Amerika, Evropa. Ob uri, ko je organiziran obisk, se okoli nagnete veliko ljudi, ki vse popisujejo. Očitno ni tvojega še nihče vzel. Ker seznama, kaj je trenutno v škatli, ni. Če ga ljudje opazijo in zabeležijo, je zagotovo še tam.