Stran 1 od 1

Napačno zabeležen sledljivček

Objavljeno: Če Feb 16, 2017 6:29 pm
Napisal/-a Enra13
Zdravo,

Sem se obračava z vprašanjem, ki ga na forumu, niti v člankih nisva zasledila. Kaj storiti v primeru, da napačen sledljivček logiraš kot odložen v nek zaklad? Po izbrisu loga, namreč ne izbriše lokacije sledljivčka, torej ga lahko samo prevzameš iz tega zaklada, kjer naj bi ga odložil. Tu pa se poraja vprašanje, kaj pa se lahko reši v primeru, da se sledljivček že fizično odloži v drugem zakladu in tako ostaneš tudi brez njegove sledljive kode za vpis "prevzema" iz zaklada (brez, da se fizično vrneš na lokacijo)?

Torej, ali je kakšen način za izbris/popravek napačno logiranega sledljivčka, tako da se lahko kljub napaki ohrani njegova pot?

Re: Napačno zabeležen sledljivček

Objavljeno: Če Feb 16, 2017 8:49 pm
Napisal/-a bucar
Vpisi sledljivčkov so ločeni od vpisov obiska zaklada, čeprav jih lahko naredimo "skupaj". Poglej na
https://www.geocaching.com/my/logs.aspx?s=2&lt=10 oziroma https://www.geocaching.com/my/ pod prikaz vseh zapisov za sledljivčke. Če napačni log za sledljivček še obstaja, se ga izbriše in bi moralo biti ok. Pri tem vpis o najdbi zaklada seveda ostane nespremenjen.

Re: Napačno zabeležen sledljivček

Objavljeno: Če Feb 16, 2017 9:46 pm
Napisal/-a Enra13
Ravno to smo poskušali. Log se izbriše, sledljivček pa je še vedno zabeležen kot odložen v tistem zakladu (Recently Spotted) in ga ne vrne nazaj v Inventory sledljivčkov. :(

Re: Napačno zabeležen sledljivček

Objavljeno: Pe Feb 17, 2017 6:59 pm
Napisal/-a icabrian
Ne, brez sledilne kode sledljivčka ne moreš več virtualno pobrati iz zaklada. Lahko napišeš le opombo. A res več nimata kode? Je bil sledljivček na kakem dogodku in bi se koda našla na kakem seznamu? Morda pri kakšnem prejšnjem posestniku?

Re: Napačno zabeležen sledljivček

Objavljeno: Pe Feb 17, 2017 8:24 pm
Napisal/-a Kremenčkovi
Dajta si TB na seznam opazovanih, ko ga nasledni pobere, mu razložita zadevščino in vama bo sigurno posredoval kodo. Tako smo se mi marsikdaj rešili iz zagate. :oops:

Re: Napačno zabeležen sledljivček

Objavljeno: To Feb 21, 2017 10:34 am
Napisal/-a Enra13
Note smo napisali takoj, ko smo opazili napako. Je že dodan na watchlist pa bomo opazovali, kaj se z njim dogaja. Sva mislila, da je kakšen elegantnejši način, da se zadevo reši.

Hvala za nasvete!