Stran 1 od 1

Travel Bug Gallery

Objavljeno: To Okt 16, 2018 11:00 am
Napisal/-a pikacu
Včeraj sem popravil opise na nekaj sledljivčkih (bani za potujoči sudoku). Sedaj pa sem dobil že nekaj "Discover" zapisov iz raznih koncev sveta. Pišejo, da so našli sledljivčka v "Travel Bug Gallery".
Ali kdo ve, kako uporabniki pridejo do sledilne kode? A je to neka nova funkcionalnost?
Ker jaz se absolutno ne strinjam s tem, ker mi povsem onemogoči spremljanje, kaj se dogaja s sledljivčkom...

Re: Travel Bug Gallery

Objavljeno: To Okt 23, 2018 6:06 am
Napisal/-a icabrian
To je stara funkcionalnost. :( Obstaja neka spletna stran, kjer pač ljudje zbirajo slike sledljivčkov s kodami. Da jih potem lahko masovno vpisujejo iz fotelja. Lahko se strinjaš ali ne, ampak je vprašanje, kaj lahko narediš. Tako pač je. Ljudje brez pameti in občutka za mero ponavadi pokvarijo zabavo vsem ostalim.

Re: Travel Bug Gallery

Objavljeno: To Okt 23, 2018 5:19 pm
Napisal/-a krossnik
Tukaj vidim edino rešitev arhiviranje trenutnega z onemogočenim logiranjem (če se da) in pa nabava nove kode...

Re: Travel Bug Gallery

Objavljeno: To Okt 23, 2018 7:10 pm
Napisal/-a pikacu
Jaz sem kar vprašal geolovce, ki so logirali sledljivčke, in prijazno so mi pojasnili, da so na tej galeriji sproti prikazane nove default fotke sltedljivčkov.
Ugotovil sem, da je bila moja "napaka". Na novih banih je QR koda, ki vsebuje url za logiranje obiska (vsebuje tracking kodo). Na objavljeni sliki je bila ta QR koda vidna in par ljudi, ki spremlja galerijo, je takoj logiralo "discovered". Sedaj sem tudi QR kodo na fotki naredil neprepoznavno in zadeva je rešena. Loge bom pa pustil, saj fantje niso naredili nič narobe.