Stran 1 od 1

Prenašanje naokoli

Objavljeno: Ne Mar 04, 2012 8:53 pm
Napisal/-a Korencki
Zanima me kako lahko sledljivčka ki ga imaš pri sebi označiš kot "took it to". Večkrat sem že opazil da nekateri to počnejo ko obiščejo več zakladov in potem logirajo prenašanje sledljivčka. Sam imam doma 3 nove sledljivčke, ki jih bom odložil v škatlico ki me bo res impresionirala, do takrat pa jih bom nosil s seboj kot mačka mlade :D in zato me to zanima.

Re: Prenašanje naokoli

Objavljeno: Ne Mar 04, 2012 9:23 pm
Napisal/-a Korencki
Hvala. sem medtem ko si mi pisal že pogruntal. Napako sem delal ker sem bil na profilu sledljivčka in sem tam iskal kje lahko označim da sem ga nesel nekam na sprehod, namesto da bi gledal kje se to uznači v profilu nekega zaklada :? .

Mi mogoče lahko namigneš da ne iščem kje lahko označim da imam avtomatsko visit sledljivčke ki jih imam v lasti dokler jih ne odložim?

Re: Prenašanje naokoli

Objavljeno: Ne Mar 04, 2012 10:43 pm
Napisal/-a pikacu
Jaz osebno redkokdaj logiram "visit" zapisov na sledljivčkih, ki jih nosim naokrog. Običajno takrat, ko ga imam že dolgo pri sebi (ker še nisem naletel na primerno mesto, kamor bi ga lahko odložil), da s tem javim lastniku, da še nisem pozabil nanj.
Pri svojih sudoku banih pa sem izrecno prosil, naj ljudje ne beležijo teh zapisov, ker zaradi preobilice le-teh težko zasledujem "prave" dogodke.

Re: Prenašanje naokoli

Objavljeno: Ne Mar 04, 2012 11:45 pm
Napisal/-a icabrian
Jaz logiram "visit" samo ko jih prvič prinesem domov od kje daleč, da se zapišejo kilometri in lastnik ve, da se nekaj dogaja. Da bi pa to beležil pri vseh zakladih, tudi če so samo par 100 m narazen, pa se mi ne zdi smiselno.

Re: Prenašanje naokoli

Objavljeno: Pe Maj 04, 2012 10:20 am
Napisal/-a Borut_K
Ne, ker pol bo preveč zmede.