Stran 1 od 1

Promocijski material o igri geocaching

Objavljeno: Po Jan 30, 2017 9:53 pm
Napisal/-a jakagode
Kot sem že pisal pa žal nisem prejel odgovora me zanima, če je ustvarjenega kaj promocijskega materiala o geocachingu. Zadevo bi potreboval 1.2.2017, saj bom predstavljal svoj turistični produkt na Gospodarskem razstavišču v sklopu tekmovanja Več znanja za Več turizma. Vljudno vabljeni, da se oglasite pri stojnici Srednje šole Izola in mogoče tudi promovirate samo igro med ostalimi udeleženci.

Re: Promocijski material o igri geocaching

Objavljeno: To Jan 31, 2017 9:47 am
Napisal/-a icabrian
Vse zmenjeno... Dostavim zloženke jutri.

Re: Promocijski material o igri geocaching

Objavljeno: Če Feb 02, 2017 8:03 pm
Napisal/-a jakagode
No tako, pa je še eden od projektov za mano. Najprej velika zahvala uporabniku Icabrian, ki je priskrbel zloženke. Torej 1.2.2017 se je začel sejem NATOUR Alpe-Adria v sklopu katerega poteka tudi tekmovanje Več znanja za več turizma na katerem srednje šole predstavljajo svoje turistične produkte. Sam sem predstavljal Srednjo šolo Izolo s produktom Očem skriti zakladi Izole. V sam produkt sem poleg vodenja po mestu, vožnje z barko, ribolova in ribje pojedine vključil tudi geocaching. Na sejmu smo tako postavili svojo tržnico in začeli predstavljat svoj produkt mimoidočim, seveda je vmes bila tudi komisija, ki nas je ocenjevala.
Slika
Ker je geocaching dokaj nepoznan sem lahko gostom, ki so se ustavljali pri nas vse lepo počasi predstavil. Odziv? Mlajša in srednja starostna populacija je zavzeto poslušala mojo razlago, z veseljem vzela prospekt in tudi postavila kakšno podvprašanje. Nekateri so tudi v spremstvu odšli z mano poiskat najbližji zaklad Gospodarsko Razstavišče, kateri moram pohvalit ima izvrstno skrivališče in je bil tako zelo lep primerek za začeti z samo igro. Starejši pa tako: nekateri niso pokazali zanimanja, drugim se je zdelo prezahtevno, spet tretji pa so poslušali in rekli, da bodo z veseljem vzeli prospekt in igro predstavili svojim vnukom. Bilo je pa tudi nekaj osebkov, ki je za igro že slišalo in so bili navdušeni nad idejo, da je tudi to vključeno v turistični proizvod.
Želim še povedat, da je to bila zame zelo zanimiva in nova izkušnja na kateri se veliko naučiš. Predvsem je zanimivo to, da se moraš lotiti različnih pristopov za različne tipe ljudi, da jih sploh pritegneš, da te pridejo poslušati. Ena napaka, naša stojnica ni imela alkohola. Sploh ne vem kaj sem razmišljal in pozabil, da bi lahko privlekel sabo še kakšno boco refoška :D . No po dolgem dnevu govoričenja, kazanja in skakanja na okoli sta mi ostali samo dve brošuri, poleg tega pa sem še sam izdelal letake za geocaching, ki sem jih tako veliko razdal. Ocenjujem, da sem osnove igre razložil približno 50 ljudem in upal, da sem kakšnega izmed njih tudi navdušil za ta krasen hobij. Glede tekmovanja pa je naša tržnica dosegla srebrno priznanje, kar si tudi štejem za uspeh. Slika
ps: se opravičujem za vse vejice pa slovnične napake, ki je možno, da so se prikradle v tole besedilo :D

Re: Promocijski material o igri geocaching

Objavljeno: Če Feb 02, 2017 10:14 pm
Napisal/-a Kremenčkovi
Bravo, Jaka, vse čestitke in pohvale za uspešno izpeljan projekt!!! Me samo veseli, da so šle zloženke tako dobro v promet. Sicer sem te nameraval obiskat, a žal so mi najmlajši prekrižali račune. Pa drugič. ;)

Re: Promocijski material o igri geocaching

Objavljeno: Pe Feb 03, 2017 12:15 am
Napisal/-a pikacu
Jaka, lepo si se potrudil! Čestitke za srebrno odličje.

Re: Promocijski material o igri geocaching

Objavljeno: Pe Feb 03, 2017 12:42 pm
Napisal/-a icabrian
Bravo Jaka! Super, čestitke za organizacijo in promocijo geolova in seveda za srebrno priznanje!

Re: Promocijski material o igri geocaching

Objavljeno: Pe Feb 03, 2017 1:30 pm
Napisal/-a krossnik
Se pridružujem čestitkam, predvsem ker si lahko predstavljam, koliko dela je moralo biti vloženega v organizacijo za dosego drugega mesta.