Geosledec - si?

Uporabniški avatar
Ridler
Zelenec
Prispevkov: 18
Pridružen: Pe Mar 07, 2014 11:52 am

Re: Geosledec - si?

Odgovor Napisal/-a Ridler » To Mar 18, 2014 5:10 pm

Lepo. Me veseli, da sva se oba nasmejala...

Prav briga me gumpi kdo si, tudi če se pozanimam o tebi, to še vedno ne bo spremenilo dejstva, da o meni širiš laži po forumu.

Sicer je pa tale »jaz-imam-daljšega-kot-ti« debata približno tako brezpredmetna kot celotna tema že od samega začetka. Spremenilo se zaradi tega ne bo čisto nič...
Geocaching klub Geosledec - www.geosledec.si

Uporabniški avatar
Geobunkelj.si
Administrator
Prispevkov: 240
Pridružen: Če Jan 19, 2012 6:40 pm

Re: Geosledec - si?

Odgovor Napisal/-a Geobunkelj.si » Pe Mar 21, 2014 7:43 pm

No no, zdej se pa že obnašata kot mala otroka - dejta se na 4 oči pomenit, pa mislim da bo vse rešeno.

Za geosledca sem zvedel včeraj, zadeva mi je zanimiva, se pa pridružujem mnenju, da je na tako majhnem prostoru, preveč ljudi, ki vleče vsak na svojo stran. Bo treba eno konstruktivno reči.

Gesta je sicer lepa:
javno pozivam odgovorne iz slovenskega geocaching kluba, predstavnike geobunklja, geolovce iz GEO Maribor
samo ne vem, zakaj Ridler ni tega naredil sam - kot "zadnji na sceni".
Upam, da mi rata priti na event in da kakšno rečemo.

Uporabniški avatar
Ridler
Zelenec
Prispevkov: 18
Pridružen: Pe Mar 07, 2014 11:52 am

Re: Geosledec - si?

Odgovor Napisal/-a Ridler » So Mar 22, 2014 1:44 am

Ridler se je še pred ustanovitvijo kluba Geosledec na forumu SGK zanimal kako in kaj je z njihovim delovanjem, kaj delajo, kako se jim je možno pridružiti, itd. V odgovor je prišlo nekaj teksta polnega nedoločnikov iz katerega se je dalo razbrati, da so pri njih temperature krepko pod lediščem... Ko ja nato Ridler ponudil svojo pomoč pri tem da bi se mogoče zadeve lahko malo premaknile, odziva več ni bilo. Če je niso izbrisali, bi morala tema še vedno obstajati na njihovem forumu.

Nekaj mesecev kasneje se je iz tega ne-odziva rodil Geosledec. In v naelektrenem "ne-morejo-ti-zelenci-nas-jebat" ozračju, se je - neverjetno, naenkrat tudi tam nekaj ogrelo in zadeve so se začele premikati. Kar je za nas dobra novica, saj je en cilj Geosledca že dosežen - sprožili smo znatne premike na slovenski geocaching sceni!

Kar se pa pobude tiče, je pa nalašč malenkost provokativna - da vidimo če je kdo pripravljen pustiti predsodke ob strani in narediti korak naprej. Tisti, ki bo tega sposoben, je vsekakor dober kandidat za sodelovanje. Tega, da imamo trenutno polne roke dela z urejanjem formalnosti, planiranjem prihodnjih aktivnosti, pripravami na event(e), itd., ne bom dajal za izgovor, čeprav bi lahko. Bomo pa, če ne bo prej kakšnega drugega odziva, ko se zadeve umirijo, tudi mi pripravljeni narediti še kakšen korak.

Druženja po eventu se pa že veselim. Če boš seveda po naporni dopoldanski avanturi še sposoben za težke pogovore. (hec) :P :D Upam, da se vidimo!
Geocaching klub Geosledec - www.geosledec.si

Uporabniški avatar
icabrian
Doktor
Prispevkov: 1022
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

Re: Geosledec - si?

Odgovor Napisal/-a icabrian » So Mar 22, 2014 7:50 am

... saj je en cilj Geosledca že dosežen - sprožili smo znatne premike na slovenski geocaching sceni!
Razumem, da si ob ustanovitvi kluba poln navdušenja, ampak daj se vseeno malo spusti na trdna tla. Slovenska geocaching scena je bila že pred pojavom novega kluba živahna in polna gibanja. Novice o znatnih premikih na njej so, če si sposodim znan dovtip Marka Twaina, močno pretirane. ;) Jaz ne vidim nobene potrebe, da bi slovensko geocaching sceno tlačili v formalne okvire in njeno živahnost presojali po življenjskih znakih, ki jih od sebe daje ta ali oni klub. Nove ideje so dobrodošle, ampak ne pozabi, da kdor ni s tabo ni nujno proti tebi. Živi in pusti živeti.

Uporabniški avatar
Ridler
Zelenec
Prispevkov: 18
Pridružen: Pe Mar 07, 2014 11:52 am

Re: Geosledec - si?

Odgovor Napisal/-a Ridler » So Mar 22, 2014 10:16 am

Seveda je bila scena polna dogajanja zagretih posameznikov. Ampak za projekte, ki jih imam v mislih, je potrebno imeti pravno osebnost, ker nekateri nočejo poslovati s posamezniki. Društvo oz. klub je pač najbolj primerna oblika takšne pravne osebe. In če naenkrat zaradi naše ustanovitve začneta migati dva kluba, potem je to premik. Za "končne uporabnike" je to lahko samo dobro.

To, da živi in pusti živeti, bi pa lahko kvečjemu veljalo za vse tiste, ki so (ste) skočili v zrak ob ustanovitvi Geosledca. Ponižujoč, žaljiv in diskriminatoren odnos ki se je pojavil v tej temi in še kje drugje, je popolnoma nesprejemljiv in proti temu bom vedno protestiral. In nisem ga začel jaz. Toliko o tem kdo je proti komu.

Kar se pa kluba tiče, pa nikakor pa ne želimo kogarkoli siliti, da se nam pridruži. Članstvo v klubu je prostovoljno. Kar bomo delali, pa bomo delali za vse, ne samo za nas. V čem je torej problem? In zakaj nekateri iz tega hočejo(te) delati probleme?
Geocaching klub Geosledec - www.geosledec.si

Uporabniški avatar
Geobunkelj.si
Administrator
Prispevkov: 240
Pridružen: Če Jan 19, 2012 6:40 pm

Re: Geosledec - si?

Odgovor Napisal/-a Geobunkelj.si » Ne Mar 23, 2014 9:40 am

Tudi ta forum je nastal ravno zaradi nekativnosti in (za mene osebno) nevšečnega layouta foruma SGK. Žal pa zaradi družinskih "projektov" tudi sam nisem bil kaj dosti aktiven zadnji dve leti.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov