Nočni geolovci,...

Odgovori
Uporabniški avatar
VolkD
Geolovec
Prispevkov: 152
Pridružen: Po Okt 27, 2014 9:58 pm

Nočni geolovci,...

Odgovor Napisal/-a VolkD » Po Nov 03, 2014 6:25 pm

Ko greš na nočno iskanje navadnega zakladka se lahko zgodijo res čudne stvari. Še posebej, če je polna luna. V glavnem je treba paziti, da te domačini ne opazijo, ker so potem sitnosti. Torej brez luči in čim bolj potiho. Še posebej treba paziti, da se ne izdaš, če je kdo v bližini.

In tako sem brskal in tipal s prsti v luknjah med kamni, med korenikami drevesa in sploh tam kjer bi zadeva lahko bila skrita,... O groza, nekdo gre. Vidi vraga, natančno tako se obnaša kot jaz. Brez luči, le malo bolj glasen je. Pa ne prav dosti. Najbolje je da se potuhnem in čakam. In sem se, počasi sem sedel na kamen za zidom in se zvil naprej, da bi bil čim bolj neopazen. Ampak tip kar noče oditi. Nisem ravno gledal kaj počne, ker so mi misli odplavale čisto po svoje. Tako sem se zamislil v nek drug moj projekt, da nisem niti opazil kje nebodigatreba je. Z mojega razmišljanja me je prebudilo šele dejstvo, da je nekdo stopil name. Jasno, da sem hudo presenečen spustil nek čuden glas. Vidi vraga, tudi on se je odzval natančno tako kot sem se jaz: spustil je nek čuden glas.
Pa se podobnosti ne nehajo: Tudi on zna zelo slabo angleški jezik, in verjeli ali ne, tudi on je imel idejo najti zakladek. Slednje žal ni uspelo nobenemu.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost