Stran 1 od 2

Free parking

Objavljeno: Če Jun 19, 2014 11:11 pm
Napisal/-a jean
A obstaja kakšen "skriti seznam" kotičkov, kjer se v turističnih mestih lahko zastojn pusti avto? Ker je ravno poletna sezona - primer: na slovenski obali, blizu plaže.

Za kopanje v Simonovem zalivu sem že parkrat pustil avto v tejle makadamski uličici, ne vem ali je privat ali ne, ampak zaenkrat mi ni še nihče težil :D Je pa 10 metrov stran od plačljivega parkirišča:
http://goo.gl/maps/dLwii

Prav tako je blizu zaklada Ni lepote brez trnja 7 nek skriti niti-ne-tako-mali parking, kakor imam v spominu je brez rampe in avtomata. Čisto ob morju.

Marko je imel včasih objavljene Free parking zaklade ob Blejskem jezeru. Večina jih je že v arhivu, čeprav je bojda parkiranje na nekaterih mestih še zastojn.

Ali tudi vi veste za kakšen kotiček? V drugih krajih?

Re: Free parking

Objavljeno: Pe Jun 27, 2014 10:10 am
Napisal/-a mare
Bolj kot obiskovalci nekega kraja smo lahko poznavalci takih kotičkov "lokalci". Verjetno vsak pozna kakšne skrite kotičke v svojem kraju, kjer je varno in možno pustiti svoj pleh.

Lahko bi naredili seznam, pa tudi s pripombo, ali je primerno za avtodom.

Za obisk Novega mesta je (zaenkrat še) najugodneje in brezplačno pustiti avto nasproti davkarije. Tu je nastal velik prostor, ker so podrli par starih bajt. Verjetno ne bo dolgo tako. Za AD pa je odličen parking pri gradu Grm, kjer so tudi stalno parkirani avtodomi. Je mirno in prijetno, tudi za prenočitev ne bo nihče težil.

Za "napad" Idrije pa priporočamparkiranje za OŠ.

Re: Free parking

Objavljeno: Sr Jul 23, 2014 8:33 am
Napisal/-a pošastki
V teh skisanih dneh bi poskusili poiskati kakšnega od zakladov "Step by step" na Barju. Šli bi peš, z otroki, zato bi poskusili kak krajši del - za začetek morda prste.

Verjetno je kdo prehodil pot v več delih, pa me zanima, kako je z možnostjo parkiranja, saj Barja ne poznamo.

Re: Free parking

Objavljeno: Sr Jul 23, 2014 8:35 am
Napisal/-a jean
Pot, ob katerih so keski je avtocesta. Vse prevozno z avtom

Re: Free parking

Objavljeno: Sr Jul 23, 2014 8:42 pm
Napisal/-a pošastki
Hvala. Predstavljala sem si namreč ozke poti in redke možnosti za parkiranje.

Re: Free parking

Objavljeno: Če Jul 24, 2014 5:42 am
Napisal/-a dr.gumpi
Sam sem bil sicer s kolesom, toda kot je napisal že Žan, vse prevozno z avtom. Če pa bi radi pešačili, predlagam, da malo pogledaš GE ali pa SV tam kjer je in zanesljivo najdeš kakšno primerno mesto, kjer boste lahko pustili avto.

Re: Free parking

Objavljeno: Pe Jul 25, 2014 10:17 pm
Napisal/-a pošastki
Ja, pešačili bi. Če je vse prevozno z avtom, bo menda kje tudi kak meter za parkiranje. Če najdemo kak dober plac, pa koordinate sporočimo. ;)

Re: Free parking

Objavljeno: So Jul 26, 2014 4:47 pm
Napisal/-a dr.gumpi
Ma ni problema. Kolikor se še spomnim, bi bilo brez težav možno parkirati blizu dvojke, tam, kjer pride cesta iz Lavrice.

Re: Free parking

Objavljeno: So Jul 26, 2014 7:26 pm
Napisal/-a krossnik
Če boste že parkirali, bi jaz priporočal za izhodišče tam, kjer je bilo izhodišče za event (križišče Ižanke in Črnovaške ceste). Gumpijev predlog je sicer dober, samo čez cesto je polno prebivalcev, ki se ukvajajo z zbiranjem železa...

Re: Free parking

Objavljeno: So Jul 26, 2014 8:59 pm
Napisal/-a dr.gumpi
:lol: