Stran 1 od 1

Oregon 450

Objavljeno: Pe Mar 08, 2013 8:21 pm
Napisal/-a jean
Danes mi je po vracanju iz zaklada Moderna galerija padel gps iz zepa. To sem opazil po kakih 100m, tako da sem takoj obrnil, sel po svojih korakih in zacel iskat ta moj zaklad. Po kaki uri nic srece, tako da je moral nekdo za mano zadeti jackpot, da ga je nasel prvi.

No ja, to je moj love story.

Zanima me, ali ima kdo 450ko naprodaj po kaki bolj ugodni ceni, saj mi je 300e za novega prehuda kazen za mojo nerodnost.

Na ebayu so novi okrog 200e, rabljen bi bil okrog 100-150e.

Anyone?

Lp,
Zan

Re: Oregon 450

Objavljeno: So Mar 09, 2013 6:20 pm
Napisal/-a icabrian
Joj, žal mi je, da se ti je to zgodilo pri mojem zakladu. Nekako ni bil mišljen, da bi spravljal obiskovalce v depresijo... :( Sicer pa vem, kako se počutiš, tako je šla lani poleti moja Dakota v roke žeparja... Ko sem jo neprevidno pospravil, najbrž v žep, se je za njo izgubila vsaka sled... :(

Re: Oregon 450

Objavljeno: So Mar 09, 2013 6:38 pm
Napisal/-a jean
Vem vem, ma jezim se nad svojo nerodnostjo, da ga nisem zaklukal s karabinom ob pas .. ali pač nekam.
Samo iskanje zaklada (sploh občutek, kot da sem na drugem planetu - od vedno sem hotel biti astronavt :lol: ) je bilo super, nobenih komplikacij pri izračunu, kjer se ponavadi rade pojavijo ;)

Še bolj me jezi da na nekaj metrov vem, kje je moral ven pasti, pa sem 3x šel gor in dol, pa ga ni nikjer. Tako da je nekdo moral GPS najti pred mano... Malo gledam na bolho če se kaj pojavi, ali pa na kakem seznamu izgubljenih predmetov.

Re: Oregon 450

Objavljeno: Po Mar 11, 2013 8:17 pm
Napisal/-a Geobunkelj.si
Jao, to je pa smola :cry: Jest mojega ne prodam, k sem čist zadovoljen z njim :)

No mogoče se pa najde pošten najditelj. Midva z Mojco sva enkrat na Hrvaškem našla GPS ob zakladu - bil je od ene Slovakinje, pa je šla ravno domov, tako da sva ga poslal po pošti.