GC37492 - survivalkit1 (Vojaška opazovalnica na otoku Susku)

Je osnovna oblika zaklada, ki je sestavljen najmanj iz škatle, svinčnika in dnevnika.
Odgovori
Uporabniški avatar
Korencki
Geolovec
Prispevkov: 83
Pridružen: Če Jan 26, 2012 11:17 am

GC37492 - survivalkit1 (Vojaška opazovalnica na otoku Susku)

Odgovor Napisal/-a Korencki » Pe Apr 27, 2012 11:12 am

V temi "Začetniki in njihove napake" sem spraševal in debatiral o zakladu na otoku Susku ki se nahaja v opuščeni vojaški opazovalnici. Vse skupaj mi je bilo sumljivo saj lastnik ni našel še nobenega zaklada in poleg tega je to tudi edini ki ga je postavil. Torej zaklad sem se odpravil iskat in ga tudi našel. Navdušen nad potjo do njega saj je bila ravno prav prehodna in ravno prav zaraščena da si dobil občutek da iščeš res pravi zaklad. Slike poti in opazovalnice ter pogleda z njenega stolpa si lahko pogledate v mojem logu.
Me pa nekaj moti. V zakladu ni bilo logbooka. Sem dodal enega svojih ki jih imam narejene ravno za take stvari. Še bolj kot to me je pa zmotilo to da je v piksni ki sem jo našel bil list na katerem je pisalo da se naj javim lastniku na določen mail *******@at in mi bo poslal nagrado. Po tistem ko sem že poslal mail lastniku mi je bilo čudno da tako imenovane nagrade ni pustil kar notri v konzervi. No pa sem malo pogooglal če je spletu kaj znan mail. In je bil. Lastnik je v Avstriji lastnik nekakšnega adrenalinskega parka in še nekih adrenalinskih zadev, tako da imam občutek da bom dobil kak popust ali kupon za adrenalinski park pri njemu. Skratka če je to res, potem je tale zaklad komercialne narave :evil: in z vsem kar me je navdušil me bo potem tudi razočaral :cry: . Bomo videli. Upam da me ne bo ... Aja pa na listu je pisalo da prosi naj ta list ostane v konzervi tudi za nadaljne iskalce :roll: . Čemu le (retorično vprašanje) ?

Uporabniški avatar
Geobunkelj.si
Administrator
Prispevkov: 240
Pridružen: Če Jan 19, 2012 6:40 pm

Re: GC37492 - survivalkit1 (Vojaška opazovalnica na otoku Su

Odgovor Napisal/-a Geobunkelj.si » Ne Apr 29, 2012 12:13 pm

Važn da se je dobro izšlo in da je tam zaklad in ne potegavščina.

Aleš

PS: Hvala za obisk in menjavo vrečke pri našem zakladu

Uporabniški avatar
Korencki
Geolovec
Prispevkov: 83
Pridružen: Če Jan 26, 2012 11:17 am

Re: GC37492 - survivalkit1 (Vojaška opazovalnica na otoku Su

Odgovor Napisal/-a Korencki » Po Apr 30, 2012 4:09 pm

Najmanjši problem. Poleti v začetku avgusta ga obiščem še enkrat in preverim če je vse OK. Bomo na otoku 3 tedne namakali kosti v toplo zalivsko vodo :D in delali gradove in potičke :)

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost