Stran 1 od 1

GC3WA1T Bauhenkov vzgornik

Objavljeno: Če Avg 28, 2014 7:08 am
Napisal/-a Miha&Katja
Rad bi vas samo opozoril, da se je na območju Kranja ponovno aktiviral zakladek GC3WA1T Bauhenkov vzgornik. Po skoraj enem letu odkar je prejšnji lastnik disablal listing, sva 3 tedne nazaj zaklad posvojila midva in nekaj dni nazaj sem ga uspešno popravil ter postavil nazaj na svoje mesto.

Zelo bi bila vesela obiska vseh zakladolovcev, tudi tistih kateri ste zaklad v preteklosti že obiskali :)

LP Miha&Katja

Re: GC3WA1T Bauhenkov vzgornik

Objavljeno: Če Avg 28, 2014 2:12 pm
Napisal/-a bubiji
Odlično, hvala za informacijo. Prvotni zaklad sem že našel, vseeno pa je to eden boljših zakladov in primeren za hiter obisk s kom, ki bi mu rad pokazal, da je GC še kaj drugega, kot pa iskanje TicTac škatlic po smeteh... :)

Re: GC3WA1T Bauhenkov vzgornik

Objavljeno: Če Avg 28, 2014 4:16 pm
Napisal/-a pošastki
Tega smo si res želeli obiskati (slišali smo, da je res neobičajen), zato me je čisto navdušilo, ko sem videla, da je spet omogočen. Super!
Enkrat do zime se bomo menda uspeli pripeljati tudi do tja. :)

Re: GC3WA1T Bauhenkov vzgornik

Objavljeno: Če Sep 04, 2014 4:53 pm
Napisal/-a Miha&Katja
Imel bi eno vprašanje :)

Na enem forumu sem bral glede teh posvojenih zakladov, da so jih posvojitelji arhivirali in nato na točno istih koordinatah postavili točno iste zakladke. Ubistvu samo arhivirali stari zaklad in nato podali zahtevek za novega. Naj bi bilo zaradi tega, ker bo samo redkokdo šel obiskati isti zaklad čeprav je spremenil lastnika.
Če pogledam sebe tudi jaz vrjetno nebi šel obiskat zakladka zaradi tega razloga.

Kaj pa se vam zdi?

Re: GC3WA1T Bauhenkov vzgornik

Objavljeno: Če Sep 04, 2014 5:26 pm
Napisal/-a jean
Ker se geocacherji ne vračamo po isti zaklad je takšno dejanje malo tečno, ker potem imaš zaklad, ki si ga že našel, zopet na zemljevidu. Jaz takšnega dejanja ne podpiram, je pa res da se je z reviewerjem včasih zelo težko dogovorit zato ni druge izbire.