STRAHotno zanimiv dogodek!

Event Cache – Dogodkovni zaklad
To je dogodek, srečanje, sestanek, predavanje, piknik in še kaj. Iskalec zaklada, ki srečanje organizira, objavi čas, lokacijo in namen dogodka. Na dogodek se je potrebno najaviti, po dogodku pa se le-ta arhivira.
Odgovori
Uporabniški avatar
dr.gumpi
Moderator
Prispevkov: 964
Pridružen: Če Jan 19, 2012 7:18 pm

STRAHotno zanimiv dogodek!

Odgovor Napisal/-a dr.gumpi » Če Okt 16, 2014 6:52 am

Vabljeni!

Uporabniški avatar
Miha&Katja
Zelenec
Prispevkov: 29
Pridružen: Sr Maj 14, 2014 10:12 am

Re: STRAHotno zanimiv dogodek!

Odgovor Napisal/-a Miha&Katja » Če Okt 16, 2014 11:05 am

Kje? Kdaj? Kako? Zakaj? S čim? (Vstavi svojo vprašalnico)? :)

Uporabniški avatar
jean
FTF lovec
Prispevkov: 368
Pridružen: Pe Mar 08, 2013 6:49 pm

Re: STRAHotno zanimiv dogodek!

Odgovor Napisal/-a jean » Če Okt 16, 2014 11:06 am

Detajli o dogodku so tukaj: http://coord.info/GC5EWE2

V grobem bo event sestavljen iz druženja, srečelova in delavnic programov za geocaching. Bolj fini detajli so še v pripravi.

Uporabniški avatar
Miha&Katja
Zelenec
Prispevkov: 29
Pridružen: Sr Maj 14, 2014 10:12 am

Re: STRAHotno zanimiv dogodek!

Odgovor Napisal/-a Miha&Katja » So Okt 18, 2014 6:42 am

Gre kdo iz gorenjskega konca (kranja)? Dq se magari zmenmo pa gremo skupej...

Uporabniški avatar
dr.gumpi
Moderator
Prispevkov: 964
Pridružen: Če Jan 19, 2012 7:18 pm

Re: STRAHotno zanimiv dogodek!

Odgovor Napisal/-a dr.gumpi » So Okt 18, 2014 11:54 am

Sedaj že lahko razkrijemo nekaj podatkov o prvem eventu SGK. Tema tokratnega bo Project GC, marsikomu poznano in predvsem izjemno koristno orodje. Ker pa ga kot se velikokrat dogaja, ne znamo izkoristiti v celoti, nas bo o osnovah in tudi kakšnih naprednih funkcijah, če bo le čas, poučil Klemen, bolj znan kot Bučar. Ne le, da je s svojo družino eden od vodilnih slovenskih geolovcev, je tudi osebni znanec stvaritelja omenjenega pripomočka in tisti, ki je kriv, da lahko Project GC doživljate v domačem, slovenskem jeziku.

Seveda pa bo ob obilici eminentih geolovcev čas tudi za druga vprašanja, tako ali drugače povezana bodisi z drugimi programi, potrebnimi in koristnimi za naš hobi, bodisi z geolovom na splošno. Ob tem naj samo dodam, da je to zgolj prvi iz tovrstnih dogodkov, naslednji bodo posvečeni drugim področjem, programom. Tako imamo v načrtu predstavitev programov cgeo, gsak, razmišljamo in dogovarjamo pa se tudi za druge vsebine, ki bodo še kako potrebne vsakemu geolovcu na terenu.

In še eno pojasnilo. SGK se je v trenutku, ko je pred slabim letom vstal kot feniks iz pepela, odločil, da članarine v društvo ne bo. Da je to dobra poteza, se je pokazalo, ko so se včlanili posamezni geolovci, ki si v teh vseeno za posameznike dokaj težkih časih članarine enostavno ne morejo privoščiti. Zato na tem seveda vztrajamo. Ker pa društvo za svoje delovanje vseeno potrebuje določena sredstva (spletna stran, vodenje računa, knjigovodstvo), predvsem pa bi bila ta še kako dobrodošla ob povezavi z osnovnim poslanstvom kluba - torej pomočjo geolovcem, predvsem začetnikom in s tem dvigom kvalitete geolova pri nas v celoti, smo se odločili naše srečanje popestriti s srečolovom. Srečke bodo torej naprodaj za nek simboličen znesek na samem dogodku, vsaka bo zadela, nagrade pa bodo res lepe. Predvsem nedvomno glavna nagrada, povezana tudi s temo tokratnega dogodka.

Vsekakor vabljeni, da spremljate nadaljnja obvestila na tem forumu, na spletni strani SGK in pa na na strani geocaching.com.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov