Ja, Geocache Park v Črnučah je lušten za (majhne) otroke, ker razdalje niso prehude - mi smo v njem uživali.
Dostop: zdajle most v Črnučah še obnavljajo, kolikor vem, tako da vsakem primeru pridete iz LJ čez rondo v Tomačevem in potem po obvoznici v smer Trzina. Na križišču (naravnost Trzin, levo Črnuče, desno - ne vem točno kaj

), zavijete levo - v Črnuče.
V Črnučah pri Mercatorju desno v naselje in se vozite, dokler ne zagledate Ceste v Pečale in zavijete levo nanjo. Peljete se po njej in nadaljujete po gozdni cesti do prvega primernega prostora za parkiranje - Parking (Optional).
Druga možnost - če greste samo na nočnega in ostale v bližini je Parking (P1), ki je blizu neke mlake (levo), desno pa je en ograjen piknik plac - mislim, da so neki indijanski šotori, igrišče...
Mi smo izbrali kar prvo, od zaklada bolj oddaljeno parkirišče, da smo se nahodili. Če so otroci manjši, si hojo skrajšajte in pojdite na drugo parkirišče, ob piknik placu.
UV lučke ne rabite, potrebujete le dobre svetilke; mi smo šli s čelkami, da smo imeli roke frej.