Začetniki in njihove napake

Vprašanje glede skrivanja zakladov, velikosti, težavnosti, ....
Odgovori
Uporabniški avatar
dr.gumpi
Moderator

Re: Začetniki in njihove napake

Odgovor Napisal/-a dr.gumpi »

Ja, se lahko samo podpišem. Saj bi lahko napisali o njem marsikaj. Npr. ko daš za končne koordinate reviewer wp, kjer koordinate vidita on in lastnik in poleg tega za vsak slučaj napišeš končne koordinate še v reviewer note, on ti pa odgovori, da mora te vrste kešek imeti wp s končnimi koordinatami, se samo še primeš za glavo in začneš stokati :evil:
Uporabniški avatar
dr.gumpi
Moderator

Aja, da o tem, da moraš potem, ko popraviš karkoli je narobe, če sploh je kaj narobe, čakati en teden, da si zopet na vrsti za njegov naslednji ultramiselni presežek z novim brezveznim citiranjem pravil, je pa itak nonsens per excellence.
Uporabniški avatar
dr.gumpi
Moderator

Zadnje vzamem nazaj :lol:
Uporabniški avatar
icabrian
Doktor

Odgovor Napisal/-a icabrian »

Si čakal manj kot teden? ;)

No, Vrsotov odgovor pri http://coord.info/GC4WNPE govori sam zase. Bistvena je forma, ne vsebina. Če ima objava formo, potem vsebine ne potrebuje. :( Jaz ne mislim tako. In tudi mislim, da ima recenzent vse možnosti, da ob predlogu za tako objavo zastavi še par vprašanj lastniku zaklada. Če se mu ljubi. Me prav zanima, kaj mi bo odgovoril Groundspeak. Najbrž ena politično korektna jajca. Ampak jim bom še malo težil. Naj si zaslužijo svoj denar... :twisted:
Uporabniški avatar
jean
FTF lovec

Odgovor Napisal/-a jean »

Večkrat smo že debatirali o menjavi recenzenta in vedno smo prišli do zaključka, da za namestitev na prestol novega potrebujemo glas trenutnega.
Uporabniški avatar
icabrian
Doktor

Jaz bom zdaj totalno zatežil Groundspeaku. Mislim, da sem dovolj prispeval k tej igri in nenazadnje tudi njihovemu poslovnemu uspehu, da si zaslužim malo več spoštovanja od tega, da mi servirajo take zaklade. In take birokratske odgovore recenzenta. Saj ne pričakujem kakega učinka, čeprav imajo oni škarje in platno v rokah. Če nas bo zatežilo več, se bo morda kdo zganil. Ali pa bomo ugotovili, da se z eno tako mikroskopsko majhno regijo - v krogu 23 milj od središča Bostona je približno toliko zakladov kot pri nas v celi državi - nikomur ne ljubi ukvarjat. Bomo vsaj (še enkrat z)vedeli, pri čem smo...
Uporabniški avatar
Geobunkelj.si
Administrator

Odgovor Napisal/-a Geobunkelj.si »

Ja, moramo vsi po malem težit, pa bo mogoče pri nas nastal kakšen recezent.
Uporabniški avatar
pikacu
FTF lovec

Odgovor Napisal/-a pikacu »

Igor, na kakšen način oziroma na kateri naslov boš pa kontaktiral Groundspeak?
Uporabniški avatar
dr.gumpi
Moderator

Ja Igor. Poslal sem v objavo v petek zvečer, včeraj zjutraj mi je poslal kopijo pravil iz katerih sem razbral, da sem ga sam polomil, ker sem dal oznako stages of multicache, kar naj bi bilo takrat, ko je na stejđih škatlica in rabi koordinate od vsake postaje. Sem spremenil v question to answer, pa za vsak slučaj dodal še podvojene wpte za vse stejđe, ker ne vem ali on vidi skrite ali ne. Njemu pa napisal, da je to moj prvi multi in da se vsak človek lahko zmoti. Zvečer je objavil in mi samo še poslal reviewer note, da imam dva final pointa, kar je bilo seveda res, toda eden je bil samo zanj in samo njemu in meni viden. V glavnem je bilo res presenetljivo hitro vse skupaj.
Uporabniški avatar
icabrian
Doktor

Napisal sem jim en traktat skozi spletni obrazec na Support. Obljubljajo odgovor v treh do petih delovnih dneh.
Odgovori