Živjo družba
Mene pa zanima, če bo kdo šel na event v Celovec, se lahko kje dobimo in spoznamo.
Lp, Aleš in Mojca
Event v Celovcu za 1. maj
- Geobunkelj.si
- Administrator
Re: Event v Celovcu za 1. maj
Prav radi bi prišli, pa žal ne moremo, smo na Hrvaškem. 
Res bi radi enkrat ujeli to priložnost, da se malo spoznamo geocacherji med seboj. Ali imate kakšen link za event v Celovcu? Upamo, da ta priložnost še pride. Lahko bi ga priredili enkrat v Sloveniji, ne?

Res bi radi enkrat ujeli to priložnost, da se malo spoznamo geocacherji med seboj. Ali imate kakšen link za event v Celovcu? Upamo, da ta priložnost še pride. Lahko bi ga priredili enkrat v Sloveniji, ne?

- Geobunkelj.si
- Administrator
Re:Event v Celovcu za 1. maj
V tem času bodo potekali Eventi po svetu na temo 10 letnica geocachinga. Link za Celovec:
http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... 210daf5bb0
Lp, ALeš
http://www.geocaching.com/seek/cache_de ... 210daf5bb0
Lp, ALeš
Ali je kdo šel v Celovec na event?
- Geobunkelj.si
- Administrator
Ja midva sva šla v Celovec. Bila sva edina tujca, sicer pa zelo prijazni in zanimivi ljudje. Taki z 20 in taki z 7000 najdenimi zakladi.
Organizatorja eventa sta predstavila prvo izdajo revije o geocachingu, razdelila opise treh novi zakladov (in nekateri so hipoma izginili:), na koncu pa seveda skupinska fotka in tortica - 10 let.
Bi bilo fino, če bi se tudi pri nas enkrat dobili, da se malo spoznamo.
Lp, ALeš in Mojca
Organizatorja eventa sta predstavila prvo izdajo revije o geocachingu, razdelila opise treh novi zakladov (in nekateri so hipoma izginili:), na koncu pa seveda skupinska fotka in tortica - 10 let.
Bi bilo fino, če bi se tudi pri nas enkrat dobili, da se malo spoznamo.
Lp, ALeš in Mojca
Ali imata par vec besed pa kaksno sliko? To bi lahko ratal dober clanek za prvi stran - "Geocaching 10 let" 

- Geobunkelj.si
- Administrator
Ne vem, če ke lih kej materiala za članek. Bilo je bolj družabno srečanje, brez večjih posebnosti.
Bilo je približno takole:
- pričetek ob 18h, vpis v event log book, nelepko z imenom na majici, posedli smo se za mizami v rezerviranem gostišču
- prosta debata za kakšno urco in pol, nekateri smo malo pojedli, vsi smo kaj popili, medtem izmenjali kakšno debato - za naju so bili itak vsi nepoznani
- organizatorja eventa sta predstavila novo revijo o geocachingu in razdelila liste z opisi treh novih zakladov
- skupinsko slikanje od torti, rezanje torte,...
- potem pa sva midva počasi odšla, ker je bila ura čez devet, bila sva utrujena
Z vidika geocachinga nič posebnega, sicer pa kar prijetno.
Aleš
PS: slike sem naložil pod log - grej opis eventa
Bilo je približno takole:
- pričetek ob 18h, vpis v event log book, nelepko z imenom na majici, posedli smo se za mizami v rezerviranem gostišču
- prosta debata za kakšno urco in pol, nekateri smo malo pojedli, vsi smo kaj popili, medtem izmenjali kakšno debato - za naju so bili itak vsi nepoznani
- organizatorja eventa sta predstavila novo revijo o geocachingu in razdelila liste z opisi treh novih zakladov
- skupinsko slikanje od torti, rezanje torte,...
- potem pa sva midva počasi odšla, ker je bila ura čez devet, bila sva utrujena
Z vidika geocachinga nič posebnega, sicer pa kar prijetno.
Aleš
PS: slike sem naložil pod log - grej opis eventa