Ta si zasluži pohvalo, ne grajo.

Najde skrivališče zgolj po namigu, sama sem imela pa še z namigom najprej malce težav.
Pravi zaklad je res v galeriji. Sama sem neznasko uživala, ko sem iskala slike, mimo nekaterih šla, pa jih ne videla, pri čemer mi "stražarji" galerijskega bogastva niso bili prav nič v pomoč, saj me niso znali usmeriti na mesta, kjer naj iščem.
Zagotovo jih ima icabrian podkupljene, da se delajo, da ne znajo pomagat.
Sicer imam pa tudi jaz dva na pol greha. Po en zaklad mi je plezala kolegica in ko ga najprej nisem hotela vpisat, je bila skoraj jezna, češ da se je trudila zame. Potem sem se vpisala, a z opombo, da nisem plezala sama. A občutek ni isti, kot če bi na drevo zlezla sama.
Pa Cave cash sem rešila zgolj z brskanjem po netu, kar je bil svojevrsten izziv, a smo potem v tistem tednu obiskali vse lokacije, ki so potrebne za izračun koordinat.
Tudi mi imamo en zaklad, ki se ga da rešiti s poskušanjem (to mi je kapnilo že, ko sem dodala preverjanje v Geo checku). Njaprej me je motilo, da so se ga nekateri lotili tako, potem sem se pa nehala sekirat, ker je naloga itak takšna, da moraš vseeno prej vložiti nekaj truda, sicer ti niti poskušanje na slepo ne pomaga.