Meni se je tudi zgodilo to in sicer v Makedoniji. Sem bil fuul razočaran. Ampak zvečer, ko sem vnašal podatke sem pa videl, da jih je vzel nekdo v tem istem dnevu, verjetno tik pred mano.Kremenčkovi napisal/-a:Smo pa včeraj naleteli na situacijo na Rožniku (GCV6XD), ko bi v škatlici morali biti kar 3 TB-ji, pa ni bilo ničesar.

Ja saj vem, da se lahko zgubi. Nekateri izgubijo celo lastnega otroka. Ampak opozoriti sem htel, da je to stvar, ki jo je treba malo bolj čuvati.
Vsekakor smo sledljivčku dolžni neko spoštovanje. Evo, ravno zdaj imam v rokah enega, ki ima za seboj 34510km. Še malo pa bo prišel okrog zemlje,... vsekakor spoštovana razdalja. Samo koliko ljudi ga je že imelo v rokah, koliko src je malo hitreje bilo, ko so zagledali Al ploščico. Mislim, da že vem kam ga bom odnesel. Na kraj, kjer je zaklad na suhem, kjer je škatla dovolj velika in kjer ima krasne možnosti za nadaljnje potovanje kam daleč. Nič zato, če sem tam že bil. Lokacija je primerna!
Ampak, ja življenje je kruto, ne da nam časa zase, toliko kot bi hoteli in lahko se zgodi marsikaj. Če se tole zgubi ni ravno hudo. Je pa lepo, če se zadeva potem končno najde.
kar malo sem foušen tem ploščicam, ki prepotujejo več, kot bom lahko jaz kdajkoli.