Namen imam postaviti serijo zakladov po "moji" domači dolini. Brez skrbi, vsi bodo postavljeni na zanimivih lokacijah. Glede na branje tega foruma sem spoznal da folku ni ravno po godu veliko teh trailov, kjer so "stopnje" postavljene na dokaj brezveznih lokacijah

Sedaj pa vprašanje. Postavil bom več zakladov, v vsakem od teh pa bo en "namig" za izračun "bonus/končne" lokacije. Podobno je narejen tudi ta "trail zaklad" - samo za predstavo kako imam namen narediti. V opise teh zakladkov bi rad postavil tudi linke do ostalih zakladov, da bodo zakladolovci vedeli zakaj se vse skupaj sploh gre in se bodo znali pripraviti. Seveda pa, dokler vsi zakladi niso objavljeni, linkov do ostalih zakladov še nimam. Zanima me ali moram Vrsotu kaj od tega sporočiti zakaj se točno sploh gre? Bo objavil vse zaklade naenkrat. Skrbi me namreč da se bo pri kakšnem kaj zataknilo in ga nebo hotel objaviti, potem pa bom imel samo del tega "traila" objavljenega.
Ali lahko v tem primeru, že objavljene zaklade začasno "disablam" dokler nimam vseh zakladov objavljenih in nato "enablam" vse naenkrat?
Upam, da sem napisal dovolj razločno, da si boste znali predstavljati kaj sploh hočem narediti ter mi znali pomagati

Hvala že vnaprej