GC65QDE - Šmarna gora 2016

Event Cache – Dogodkovni zaklad
To je dogodek, srečanje, sestanek, predavanje, piknik in še kaj. Iskalec zaklada, ki srečanje organizira, objavi čas, lokacijo in namen dogodka. Na dogodek se je potrebno najaviti, po dogodku pa se le-ta arhivira.
Odgovori
Uporabniški avatar
icabrian
Doktor
Prispevkov: 1043
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

GC65QDE - Šmarna gora 2016

Odgovor Napisal/-a icabrian » Ne Apr 10, 2016 9:07 am

http://coord.info/GC65QDE

Čez teden dni ob takem času se boste mnogi potili med vzponom na vrh Šmarne gore, najhitrejši pa bodo že srebali turško kavo ali kak blažji ali močneši krepilni napitek. Manj pesniško povedano: še teden dni je do našega tradicionalnega geolovskega srečanja na Šmarni gori. Geolovci iz Vižmarij in z Broda vas vabimo, da se nam 17. aprila 2016 pridružite na vrhu. Organizatorji bomo na kraju srečanja od približno 10.00 naprej, kulturno-zabavni program s srečolovom (srečke boste našli v štirih škatlah, razmeščenih na vseh straneh Šmarne gore) in geolovskim kvizom pa se bo pričel točno opoldne po šmarnogorskem času (opozorilo: šmarnogorski čas iz zgodovinskih razlogov nekoliko prehiteva srednjeevropskega, zato pazite, da ne zamudite!).

Povsem nepričakovano bodo nagrade tudi letos zelo privlačne, saj smo med drugim pridobili nekaj neaktiviranih sledljivčkov.

Prosimo, da se čim prej prijavite. Če koga skrbi vreme: iz dobro obveščenih virov smo izvedeli, da ne bo padavin.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov