GC7XAQM - CITO za deteljinega modrina

Event Cache – Dogodkovni zaklad
To je dogodek, srečanje, sestanek, predavanje, piknik in še kaj. Iskalec zaklada, ki srečanje organizira, objavi čas, lokacijo in namen dogodka. Na dogodek se je potrebno najaviti, po dogodku pa se le-ta arhivira.
Odgovori
Uporabniški avatar
icabrian
Doktor
Prispevkov: 1045
Pridružen: Sr Jan 25, 2012 4:24 pm

GC7XAQM - CITO za deteljinega modrina

Odgovor Napisal/-a icabrian » Ne Sep 23, 2018 1:11 pm

https://coord.info/GC7XAQM

Deteljin modrin, majhen metuljček, ki vsako leto polepša Savske prode, potrebuje našo pomoč. Na CITO dogodku bomo v soboto, 29. septembra od 9. ure naprej pulili zlato rozgo, ki prerašča travnike in s tem rastline, na katerih se hranijo njegove gosenice. Dež bo v začetku tedna ravno prav namočil zemljo, da bomo rozgo pulili s koreninami vred kot iz masla. Uspeh je zagotovljen, rozge je dovolj za vse! ;)

Dogodek organiziramo skupaj z Društvom za preučevanje in ohranjanje metuljev Slovenije, zato bomo na začetku dogodka izvedeli nekaj več o projektu Deteljin modrin - prezrt biser Savskih prodov in pomenu ohranjanja življenjskega prostora metuljev.

Naši soorganizatorji bodo poskrbeli za malico, zato vas prosimo, da se prijavite vsaj do četrtka, 27. septembra, da jim bomo lahko posredovali oceno števila udeležencev. Mislim, da se nam vremena ni treba bati. Vabljeni v čim večjem številu!

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov