Odvržene injekcijske igle

icabrian

icabrian je geolovec od leta 2011, ko mu je po nizu naključij prišla v posest Garminova Dakota 20. Redko gre od doma brez GPS naprave, rad ima zaklade z zahtevnejšim iskanjem, obožuje sledljivčke in se v mednarodnih stikih, ki jih odpira geolov, počuti kot riba v vodi. V prostem času je tudi predsednik SGK in član skupine, ki prevaja spletišče geocaching.com.

4 komentarji

 1. bucar pravi:

  Hvala za tale strokovni prispevek. Je razrešil nekaj dilem, za katere nismo niti vedeli, kam vprašati.

 2. dr.gumpi pravi:

  Ja, tole je bilo pa res koristno. Ker sem panik po naravi, sam kar nekaj tega že našel po netu, pa je takole zbrano vseeno zelo koristno. Super. Upam, da še kaj podobnega sledi. Mogoče od klopov ali kaj takšnega 😉

 3. posastki pravi:

  Odličen prispevek.
  Mi smo na igle naleteli samo enkrat in še to na mestu, kjer jih ne bi pričakovali – na poti do suhadolskih mlinčkov, daleč stran od zaklada, ampak vidne s poti in takoj zanimive otrokom. Tako da je bila to takoj priložnost za učno uro o tem, česa ne pobiramo.

  Se strinjam z dr. gumpijem, kak prispevek o klopih bi bil super. Zato ker predstavljajo nevarnost, hkrati pa se mi zdi, da zaradi njih eni zganjajo preveč panike (hja, jaz jih že od otroštva štejem skoraj za domače živali :mrgreen:).

Dodaj odgovor