Klubske majice 2018

Klubske majice 2018

Prednaročilo za leto 2018 je zaključeno, dodatnih naročil ni več mogoče sprejeti! Hvala vsem, ki ste sodelovali! Nova priložnost bo spomladi 2019.

Mnogi ste že spraševali, zdaj pa je odgovor tukaj: majico s klubskim logotipom in sledilno kodo (ali brez nje) lahko naročite najkasneje do 25. maja 2018. Poleg tega vam ponujamo še nakup športnih (švic) majic, majic z dolgimi rokavi, kapucarjev (hoodie) in kap s klubskim logotipom po ugodnih cenah. Berite naprej (dobro preberite napotke o postopku naročila na dnu strani), izberite izdelke, velikost in barvo ter nam do vključno 25. maja 2018 sporočite svojo izbiro na e-naslov majice@geocacher.si. Vsi artikli bodo na voljo sredi junija, pričakujemo, da bo osebni prevzem mogoč tudi na Geolovskem pikniku 2018.

sgkmajica_1000
shirts_girls

Majice s kratkimi rokavi

Ponujamo vam klubsko majico s sledilno kodo. V vašem inventarju ali zbirki sledljivčkov bo, ko jo boste aktivirali, zabeležena kot drugi vaši sledljivčki. Z njo boste lahko kot z vsakim drugim sledljivčkom beležili svojo pot od zaklada do zaklada, drugi geolovci pa bodo lahko s sledilno kodo zabeležili srečanje z vami (to je še posebej priljubljeno početje na geolovskih dogodkih). Če boste majico ponosili, sledjivček ne bo izgubljen: ob ponatisu bo mogoče naročiti novo majico z isto sledilno kodo. Majico bo mogoče dobiti tudi v izvedbi brez sledilne kode, kjer bo na rokavu le napis geocacher.si.

Barvna paleta klubskih majic 2018.

Vse izvedbe so kakovostne 190 g majice proizvajalca Sol’s iz 100 % bombaža in na voljo v standarnih in otroških velikostih ter v moškem (unisex) in ženskem kroju.

Moške (unisex) majice velikosti S-XXL so na voljo v vseh barvah iz zgornje tabele. Velikosti XS so na voljo le v barvah otroških majic, velikosti 3XL in več pa le v barvah Black, Royal Blue, Red in Bottle Green.

Ženske (telirane) majice vseh velikosti so na voljo v vseh barvah, razen Burgundy.

Otroške majice vseh velikosti so na voljo v barvah Black, Chocolate, French Navy, Sky Blue, Dark Purple, Red in Kelly Green.

V tabelah spodaj so velikosti, ki so na voljo. Mere velikosti za vse kroje so navedene v tabelah in jih lahko primerjate z merami majic, ki jih nosite sicer (ženske majice naj bi bile pri isti številki nekoliko manjše kot pri drugih proizvajalcih). Gotovo boste našli pravo kombinacijo. Ponudba je pestra, dodatnih želja pa na žalost ne bomo mogli izpolniti.

Velikosti in dimenzije (v cm) moških majic.

Velikosti in dimenzije (v cm) ženskih majic. Pravijo, da so ženske majice tega proizvajalca pri isti številki nekoliko manjše kot pri drugih.

Velikosti in dimenzije otroških majic.

Vsaka sledljiva majica bo imela lastno edinstveno sledilno kodo in bo zato samostojen sledljivček z lastno stranjo z opisom in dnevnikom potovanja (kot npr. ta sledljiva majica). Če želite – to je dodatna ugodnost tega naročila – lahko naročite tudi več majic z isto sledilno kodo (kar pomeni, da boste imeli več različic istega sledljivčka, npr. eno modro in eno zeleno) oziroma s sledilno kodo z majice, ki jo že imate (v slednjem primeru nam morate ob naročilu posredovati tudi ustrezno sledilno kodo).

Cene majic:

 • moška / ženska s sledilno kodo: 13 EUR
 • otroška s sledilno kodo: 12 EUR
 • moška / ženska brez sledilne kode: 10 EUR
 • otroška brez sledilne kode: 9 EUR

Športne majice s kratkimi rokavi

Športne majice so na voljo samo v izvedbi s klubskim logotipom brez sledilne kode, na rokavu je napis geocacher.si. Vse majice so kakovostne 140 g majice proizvajalca Sol’s iz 100 % poliestra, ki diha, z raglan rokavi in podaljšano hrbtno stranjo. Na voljo so v moškem (unisex) in ženskem kroju.

Velikosti in dimenzije moških (unisex) športnih majic

Velikosti in dimenzije ženskih športnih majic

Majice vseh velikosti so na voljo v barvah Black, Dark Purple, Royal Blue, Neon Green (ni v zgornji barvni tabeli, poglejte na spletu) in Red. Cena majice je 11 EUR.

Majice z dolgimi rokavi

Majice z dolgimi rokavi so na voljo samo v izvedbi s klubskim logotipom spredaj brez tiska na rokavu. Vse izvedbe so kakovostne 190 g majice proizvajalca Sol’s iz 100 % bombaža in na voljo v moškem (unisex) in ženskem kroju. Majica je iz enakega materiala kot majica s kratkimi rokavi!

Velikosti in dimenzije moških (unisex) majic z dolgimi rokavi

Velikosti in dimenzije ženskih majic z dolgimi rokavi

Majice vseh velikosti so na voljo v barvah Black, French Navy in Red. Cena majice je 12 EUR.

Kapucarji

Kapucarji (hoodie) so na voljo samo v izvedbi s klubskim logotipom spredaj brez tiska na rokavu. Kapucarji proizvajalca Kariban so iz debelejše 280 g tkanine (brušen flis – 80 % česani bombaž in 20 % poliester) s kapuco z dvojno kontrastno tkanino in vrvico, kenguru žepom z dostopom za slušalke ter rebrastimi rokavi in pasom.

Velikosti in mere moških kapucarjev

Velikosti in mere ženskih kapucarjev

Za odrasle so na voljo v moškem (velikosti XS-4XL) in ženskem kroju (velikosti XS-XXL) v barvnih kombinacijah

 • Black/Fine Grey,
 • Navy/Red,
 • Fuchsia/Fine Grey in
 • Red/White.

Iste barvne kombinacije je mogoče naročiti tudi v otroških velikostih (6/8, 8/10, 10/12, 12/14). Cena kapucarja je 21 EUR (moški/ženski) oziroma 19 EUR (otroški). 

Kape

Kakovostne kape s šiltom so na voljo v izvedbi s klubskim logotipom. Kape so 6-delne iz 98 % bombaža in 2 % elastana in imajo 6 obšitih luknjic za zračenje, laminiran sprednji del, trak proti znojenju in ukrivljen šilt z okrasnimi šivi. Na voljo so v velikostih S/M (56/57 cm) in L/XL (58/59 cm) v barvah Black, Dark Grey, Dark Brown, Dark Green in Royal. Cena kape je 15 EUR.

Postopek naročila

Prosimo vas, da nam najkasneje do 25. maja 2018 (po možnosti pa čim prej) na e-naslov majice@geocacher.si sporočite svojo izbiro. Na ta e-naslov lahko naslovite tudi vsa vprašanja v zvezi z majicami. V naročilu  navedite:

 • vrsto izdelka,
 • število kosov,
 • barvo (pozor: dobro preberite opise, ker nekateri kroji in velikosti majic niso na voljo v vseh barvah),
 • kroj,
 • velikost,
 • pri naročilu več sledljivih majic ali jih naročate z isto ali različnimi sledilnimi kodami,

Primeri naročila:

 • 1 x sledljiva majica, moška, French Navy, L
 • 1 x sledljiva majica, moška, Bottle Green, L  (z obstoječo sledilno kodo SIWXYZ)
 • 1 x majica brez sledilne kode, ženska, Dark Purple, M
 • 1 x kapucar, ženski, Fuchsia/Fine Grey, M

V naročilu navedite še podatke za izdajo računa (ime, priimek in naslov) in način prevzema/dostave (osebno/po pošti). Najbolj zaželen način plačila je nakazilo na TRR po predračunu, ki ga boste prejeli po e-pošti. Plačilo po povzetju zaradi slabih lanskih izkušenj ni mogoče. Majice bodo na voljo sredi junija. Naročeno lahko prevzamete osebno (računamo, da bodo majice in drugi artikli na voljo na Geolovskem pikniku 2018) na geolovskem dogodku ali po dogovoru. Lahko pa jih seveda tudi pošljemo. Poštnina bo odvisna od števila majic in teže paketa po ceniku Pošte Slovenije (do največ 4,17 EUR za 2 kg pošiljko).