FTF, ki to ni

4 komentarji

 1. dr.gumpi pravi:

  Kakšna neumnost. Da se nekdo prepira zaradi ftf. So ga našli naključno? Malo verjetno. So šli tja po navodilu lastnika? Možno. Meni je vseeno, če tisti nemci pišejo ftf. Toda tudi njim bi moralo biti čisto prav, če ga piše tudi nekdo, ki je zaklad našel prvi po objavi. Vsekakor vsaj premiumom priporočam, da za statistiko uporabljajo ustrezni seznam in se z nevpisovanjem nesrečne besede ftf v log izognejo zapletom in včasih, kot v tem primeru, trenutkom na robu tretje svetovne vojne. Ftf je še vedno neuradna kategorija, pravila si vsak vsaj malo kroji sam, zato meni dol visi, če nekdo najde zaklad kot stoti, pa vpiše ftf. Pa ne glede na to ali s tem misli first to find ali fun to find. Amen.

 2. Rožmani pravi:

  V branju tega odličnega prispevka sem zelo užival. FTF je resda neuradna kategorija. Sladek užitek, ko vpišeš FTF je poplačilo za ves “stres”, ki ga doživiš pred tem. Zato grem vsake toliko časa rad na tako avanturo.
  Moje mnenje je, da se FTF lov začne ob objavi zaklada. Basta.

 3. TrickSLO pravi:

  Odlicno pisanje. In raje se distanciram od ljudi, ki se kregajo glede tega. Prav si naredila, vse stvari.

 4. Kremenčkovi pravi:

  Pred skoraj petimi leti smo prisostvovali Geofestu na Zaplani. Takrat se nas je lepo število nasmolilo, ko je bil med srečanjem objavljen nočni zaklad. Rahlo smo bili vznejevoljeni, zaradi takšne predrznosti, a ni nihče oporekal. V enem od logov je lepo zapisano, prvi je lahko samo eden. Če sledimo smernicam, mora biti škatlica na mestu pred objavo. Če se ta čas odmika, je vedno več možnosti, da bo zaklad nekdo našel (oziroma bo dobil noge). Lastnik je na isti dan poslal v objavo dva multija, sta pa recenzenta ubrala različen pristop. Najbrž sosednji sploh ne bi smel biti objavljen, ali pač?

Dodaj odgovor