Lov za nekim ftfjem

2 komentarja

  1. zabar.ljubljanski pravi:

    Se popolnoma strinjam z vsem, kar je napisano okoli adrenalina. Samo nohtov si ne lomim in lak se mi ne razmaže 😉 Seveda, ko gre za ftfje, ki niso na dogodkih. Lažji, ko je zaklad, večji je adrenalin, saj je večja verjetnost, da se jih “zapodi” več :).
    Taki ftf tudi edini ostanejo v spominu. Če izpostavim samo enega, ko smo se s kikker222 in nikg006 lani “izmuznili” iz dogodka na Hrvaškem, ko je bil le 1 km po cesti stran objavljen nov zaklad. V bližini blizu (ali pa celo več kot) 50 geolovcev, mi pa vknjižimo ftf. Neprecenljivo :D.

  2. pošastki pravi:

    Mi smo ujeli FTF le enkrat. Pa še to samo zato, ker je tisti, ki je šel po trailu #1 očitno pustil za kasneje, mi smo šli pa za hec na sprehod, pogledat, kaj so nam postavili blizu doma.
    Lov na FTF-je me ni potegnil. Sem pa vesela, če smo med prvimi iskalci, ker je takrat v zakladih pogosto več zanimivih predmetov za menjavo. In na nek način je zanimivo biti vpisan na prvi strani logbooka. Pa včasih koga srečamo, če gremo na nov zaklad, kar tudi doda nekaj k dogodivščini.

Dodaj odgovor