Bilo je nekoč v Ameriki: geolov v San Franciscu in okrožju Marin

icabrian

icabrian je geolovec od leta 2011, ko mu je po nizu naključij prišla v posest Garminova Dakota 20. Redko gre od doma brez GPS naprave, rad ima zaklade z zahtevnejšim iskanjem, obožuje sledljivčke in se v mednarodnih stikih, ki jih odpira geolov, počuti kot riba v vodi. V prostem času je tudi predsednik SGK in član skupine, ki prevaja spletišče geocaching.com.

3 komentarji

 1. NiSEM pravi:

  Super članek, ki te v mislih vrne v divje čase GC!

 2. TrickSLO pravi:

  Vidim, da sem ti nezavedno sledil nekaj let kasneje 🙂 San Francisco je fajn ze geocaching. Green Thumb je mene tudi presenetil, nisem vedel da vrtickarji obstajajo tudi v US 🙂 Pri morskih levih pa se mi je za vedno vtisnil v spomin njihov zvok. In lenoba 😀

  Se bolj fajn pa je it malo ven, kjer je cudovita narava za hiking. Kjer se najde tudi GC78 😉

  • icabrian pravi:

   Ja, saj sem takrat pogledoval tudi proti GC78. Ampak bi se moral spustiti na drugo stran hriba in si zelo podaljšati pot nazaj. In ker sem bil že malo zgonjen, sem izbral lažjo varianto direkt v Muir Beach, do koder je šlo samo navzdol. Že tako sem nardil skoraj 100 km, in bi jih še 20 več, če ne bi nenačrtovano ujel trajekta za nazaj. Za obalni ciklo-geocaching je super tudi Monterey. Ampak tam smo bili z družino in prijatelji in je bil geolov bolj v drugem planu. Tako da sem poiskal samo par keškov. Pa v San Diegu lahko narediš krasen krog čez Coronado s številnimi najdbami (sem ga bežno omenil v https://www.geocacher.si/iz-novega-sveta-srecanje-pri-scancji-ti/). Ta dva sta seveda veliko bolj urbana.

Dodaj odgovor