Sledljive klubske majice

Sledljive klubske majice

Poletje je čas, da se na geolov odpravite v modnih barvah majic Slovenskega Geocaching kluba. Najdbe bodo lažje, pogledi drugih geolovcev še malenkost bolj zavistni, medvedi pa se vam bodo na daleč izogibali (ali pa vas, odvisno od izbire barve, sploh ne bodo opazili).

Prednaročilo majic 2018 in še nekaj drugih artiklov s klubskim logotipom bo objavljeno kmalu! Informacija spodaj se nanaša na naročilo majic iz lanskega leta.

sgkmajica_1000
shirts_girls

Ponujamo vam klubsko majico s sledilno kodo, ki bo hkrati tudi prvi klubski sledljivček. V vašem inventarju ali zbirki sledljivčkov bo, ko jo boste aktivirali, zabeležena kot drugi vaši sledljivčki. Z njo boste lahko kot z vsakim drugim sledljivčkom beležili svojo pot od zaklada do zaklada, drugi geolovci pa bodo lahko s sledilno kodo zabeležili srečanje z vami (to je še posebej priljubljeno početje na geolovskih dogodkih). Če boste majico ponosili, sledjivček ne bo izgubljen: enkrat letno bomo organizirali ponatis, ko bo mogoče naročiti novo majico z isto sledilno kodo. Za vsak slučaj pa lahko že zdaj naročite več majic z isto sledilno kodo. Majico bo mogoče dobiti tudi v izvedbi brez sledilne kode, kjer bo na rokavu le napis geocacher.si. Vse izvedbe so kakovostne 190 g majice proizvajalca Sol’s iz 100 % bombaža in na voljo v standarnih in otroških velikostih ter v ženskem kroju.

Kakšen je postopek naročila?

V tabelah spodaj so barve in velikosti, ki so na voljo. Dimenzije velikosti za vse kroje so navedene v tabelah in jih lahko primerjate z dimenzijami majic, ki jih nosite sicer (ženske majice naj bi bile pri isti številki nekoliko manjše kot pri drugih proizvajalcih). Gotovo boste našli pravo kombinacijo. Ponudba je pestra, dodatnih želja pa na žalost ne bomo mogli izpolniti.

Barvna paleta klubskih majic 2017.

Velikosti in dimenzije (v cm) moških majic.

Velikosti in dimenzije (v cm) ženskih majic. Pravijo, da so ženske majice tega proizvajalca pri isti številki nekoliko manjše kot pri drugih.

Velikosti in dimenzije otroških majic.

Moške majice velikosti S-XXL so na voljo v vseh barvah iz zgornje tabele. Velikosti XS so na voljo le v barvah otroških majic, velikosti 3XL in več pa le v barvah Black, Royal Blue, Red in Bottle Green. Ženske majice vseh velikosti so na voljo v vseh barvah, razen Bottle Green in Burgundy. Otroške majice vseh velikosti so na voljo v barvah Black, Chocolate, French Navy, Sky Blue, Dark Purple, Red in Kelly Green.

Vsaka sledljiva majica bo imela lastno edinstveno sledilno kodo in bo zato samostojen sledljivček z lastno stranjo z opisom in dnevnikom potovanja (kot npr. ta sledljiva majica). Če želite – to je dodatna ugodnost tega naročila – lahko naročite tudi več majic z isto sledilno kodo (kar pomeni, da boste imeli več različic istega sledljivčka, npr. eno modro in eno zeleno).

Cene majic:

  • moška / ženska s sledilno kodo: 11,99 EUR
  • otroška s sledilno kodo: 10,99 EUR
  • moška / ženska brez sledilne kode: 8,99 EUR
  • otroška brez sledilne kode: 7,99 EUR

Prosimo vas, da nam najkasneje do 20. junija 2017 (po možnosti pa čim prej) na e-naslov majice@geocacher.si sporočite svojo izbiro glede števila majic z ali brez sledilne kode (in v primeru naročila več sledljivih majic tudi ali jih želite z isto ali različnimi kodami), barve, kroja in velikosti iz tabel zgoraj (npr. 1 x sledljiva majica, moška, French Navy, L) ter podatke za izdajo računa. Na ta e-naslov lahko naslovite tudi vsa vprašanja v zvezi z majicami. Najbolj zaželen način plačila je nakazilo na TRR po predračunu, mogoče se bo dogovoriti tudi za plačilo v gotovini ob prevzemu majice. Majice bodo na voljo v začetku julija (ali morda že v zadnjih dneh junija, če bomo naročilo izvajalcu res oddali 20. junija). Da bi čim bolj znižali stroške, bomo skušali čim več majic čim prej dostaviti osebno, bodisi na geolovskih dogodkih bodisi priložnostno, ko bo kdo od aktivnih članov kluba na geolovu v vašem koncu. Lahko pa jih seveda tudi pošljemo. Poštnina bo odvisna od števila majic in teže paketa po ceniku Pošte Slovenije (do največ 4,17 EUR za 2 kg pošiljko).