Zaklad meseca avgusta – Da Vincijeva šifra by Marko0037

SGK

Slovenski Geocaching klub je društvo, ki so ga leta 2012 ustanovili slovenski geolovci z namenom organiziranja slovenske geolovske skupnosti in promocijo naše najljubše igre. Se nam boste pridružili? Prispevki, objavljeni pod klubskim vzdevkom, so delo več članov kluba ali pa obravnavajo pretežno klubske projekte.

2 komentarja

  1. Vane (kompaski) pravi:

    Da Vincijeva šifra je po ideji in izvedbi tudi po mnenju naše ekipe eden najboljših zakladov daleč naokrog! Vsekakor ZELO odstopa od povprečja in si ga lahko postavljalci samo vzamemo za zgled.
    Kot lastnik drugega zaklada, ki je bil v anketi za “Zaklad meseca avgusta” pa moram vendarle pripomniti, da je tudi “Peračiški tuf” pred nekaj dnevi imel 4 glasove, Da Vincijeva šifra pa 7 – tako da končno razmerje 9 od 11 ne drži. Moram reči, da sem kar ponosen na štiri glasove v takšni konkurenci 🙂

    • dr.gumpi pravi:

      Ja, Vane imaš prav, hvala za opozorilo, sem že popravil. Krivda je v tem, da se je prispevek pripravljal že malo pred zaključkom glasovanja. Kar pa se samega glasovanja tiče, je pa vedno seveda odvisno od sreče ali smole, kakšno konkurenco imaš v skupini. Zato je še bolj pravilen tvoj zaključek, da ob takšnem zakladu, kot je Da Vinci, dobiti štiri glasove ni neuspeh, temveč odličen rezultat, ki nedvomno kaže, da bi se Peračiški tuf v kakšni drugi skupini (vsaj) enakovredno kosal za naslov, če ga že ne bi uspel dobiti. Sam sem bil nad njim vsekakor močno navdušen!

Dodaj odgovor