Dirka sledljivčkov 2022: v ciljni ravnini

SGK

Slovenski Geocaching klub je društvo, ki so ga leta 2012 ustanovili slovenski geolovci z namenom organiziranja slovenske geolovske skupnosti in promocijo naše najljubše igre. Se nam boste pridružili? Prispevki, objavljeni pod klubskim vzdevkom, so delo več članov kluba ali pa obravnavajo pretežno klubske projekte.

2 komentarja

  1. dr.gumpi pravi:

    Moj dirkaški tb je trenutno na tretjem mestu. Od zadaj. Doooolgo sem nekega neumnega nemca z nickom RudlDudl prosil, da ga nekam odloži. Končno se je opravičil, se izgovarjal na gužvo in ga po nekaj mesecih odložil v … ZEMELJSKI zaklad. Mislim, da bi HQ moral uvesti možnost brisanja računa takšnim Kekcem.

    • icabrian pravi:

      To po mojem pomeni, da ga je že zdavnaj nekam odložil ali izgubil. 😬 In se ga je zdaj na najlažji način znebil iz inventarja. Ja, vzdevek RudlDudl že od začetka ni obetal… 😱 Si pa po njegovi zaslugi na poziciji za nagrado… Mojega je imel od pomladi v rokah nek fake logger, ki je virtualno obiskal tudi našo mego (in zraven še množico ljubljanskih zakladov), zato sem izločil vse, kar je prepotoval v njegovih rokah. In sem samo dve mesti pred tabo.

Dodaj odgovor