GIFF v Sloveniji

SGK

Slovenski Geocaching klub je društvo, ki so ga leta 2012 ustanovili slovenski geolovci z namenom organiziranja slovenske geolovske skupnosti in promocijo naše najljubše igre. Se nam boste pridružili? Prispevki, objavljeni pod klubskim vzdevkom, so delo več članov kluba ali pa obravnavajo pretežno klubske projekte.

7 komentarjev

 1. mucek4 pravi:

  Zelo lepo bi bilo, če SGK ne bi objavljal skritih kod sledljivčkov javno na slikah eventa.

 2. dr.gumpi pravi:

  Hm, koda sledljivčka ni skrita ali kakorkoli tajna. Je pa res, da je namenjena ob “odkritju” predvsem tistim, ki ga res srečajo in ne raznim lovcem na številke, ki s česanjem po spletnih straneh večajo svojo številko “odkritih”. Bom opozoril in mislim, da se bo zadeva uredila.

 3. dr.gumpi pravi:

  Še enkrat hvala za opozorilo mucek. Slika je urejena tako, da se koda ne vidi več.

 4. krossnik pravi:

  GIFF dogodek je dobil zahvalo za dober sprejem Signala tudi od eipu09 iz Romunije, sicer avtorja drugouvrščenega filmčka. Verjetno gre zahvala v prvi vrsti tistim, ki so za ta film glasovali. Še link: http://coord.info/GLKDDBM2

 5. daver pravi:

  Zdaj nevem, ali je naša koda tudi kje objavljena, ker si samo nabijajo točke in vsak komentar omenja giff ljubljana 2015 🙁
  Kakorkoli in kdorkoli je to naredil, žal ni razmišljal o izkoriščanju kode 🙁

  D.M.N. DREAMS

 6. dr.gumpi pravi:

  Tu ne gre za izkoriščanje kode, temveč dejstvo, da je nekdo sledljivčka prinesel na omenjeni dogodek, tisti, ki so tam bili so ga lahko odkrili in prav to sedaj logirajo. Vse je torej tako, kot mora biti.

Dodaj odgovor