Prihajajo promocijski Magic: The Gathering sledljivčki

SGK

Slovenski Geocaching klub je društvo, ki so ga leta 2012 ustanovili slovenski geolovci z namenom organiziranja slovenske geolovske skupnosti in promocijo naše najljubše igre. Se nam boste pridružili? Prispevki, objavljeni pod klubskim vzdevkom, so delo več članov kluba ali pa obravnavajo pretežno klubske projekte.

4 komentarji

  1. icabrian pravi:

    Miklavž se je potikal tudi okoli sedeža SGK in odložil nekaj sledljivega. 😉 Komplet neaktiviranih Rivals of Ixalan sledljivčkov čaka na štiri srečne dobitnike. ‼️ V žrebanju boste sodelovali, če boste v komentar tega prispevka (ali v objavi na Forumu oziroma na naši FB strani) napisali, katera od štirih skupnosti – Dinozavri, Vampirji, Pirati ali Morski ljudje – vam je najbolj všeč. ‼️ Žrebanje bomo opravili računalniško v četrtek, 7. decembra, po 22. uri.

  2. Taprava pravi:

    Jaz sem za Dinozavre. 😉

  3. icabrian pravi:

    Na voljo imamo še dva vampirska Magic: The Gathering sledljivčka. V žrebanju boste sodelovali, če boste v komentar (ali v komentar prispevka o Magic sledljivčkih na spletni strani ali objave na naši FB strani) napisali ime kakega znanega vampirja. ‼️ Žrebanje bomo opravili računalniško v četrtek, 14. decembra, po 22. uri.

Dodaj odgovor